Idrettshaller og gymsaler

Her finner du informasjon, priser og oversikt over ledig tid for leie av våre idrettshaller, gymsaler og svømmehall.

En ung man gjør seg klar til å stupe i badebaseengen.

Svømmehallen

NIHs nylig renoverte svømmehall har 25 meters basseng, stupetårn og hev-/senkebunn som kan leies til svømme- og stupeaktiviteter. Svømmehallen har også et plaskebasseng for de minste.

Idrettshallen står klar til allsidig bruk.

Idrettshall

Idrettshallen består av tre haller som kan deles med skillevegger. Hall 1, 2 og 3 kan leies sammen eller hver for seg og egner seg for ballspill, eksamen og undervisning.

Studenter oppmuntrer hverandre mens de trener.

Treningssenter

NIHs topp moderne treningssenter er godt utstyrt. I tilknytning til treningssenteret finnes også en innendørs sykkelsal og gruppetreninsgsal. Styrkerom og sykkelsal har begrenset utleie.

Treningrom med speil, TRX-utstyr og manualer

Gruppetreningssal

Gruppetreningssalen er godt utstyrt og med parkettgulv og musikkanlegg. Salen kan leies til gruppetrening, basistrening eller annen relevant aktivitet.

Turnutøver henger midt i luftet

Turnsal

NIH har fast leieavtale med Nordre Aker Turnforening, men det finnes noe ledig kapasitet for leie av turnsalen.

Kroppsøvingssal

Kroppsøvingssalen er en stor og lys sal med naturlig lys fra hel vindusvegg. Salen kan deles i to og leies for ballidretter, samt andre aktiviteter som naturlig kan utøves på parkettgulv. Salen er oppmerket med to badmintonbaner, en basketballbane og en volleyballbane. Diverse utstyr kan lånes fra tilhørende lager.

Tom sal med hengende basketmål

Ballspillsal

Ballspillsalen er en stor og lys sal med naturlig lys fra hel vindusvegg. Salen kan leies til ballspill og andre aktiviteter som naturlig kan utøves på parkettgulv, salen inkluderer tre basketballbaner og en volleyballbane.

To kvinner som trener med medsinballer foran et stort speil

Dansesal

Salen har parkettgulv, speil, barre og hel vindusvegg med naturlig lys. Salen kan leies til bruk for aerobics, dans, sirkeltrening, multitrening og yoga m.m.

Sal med lavt tak og parkett gulv

Skytebane og kombihall

Skytebane/Kombihall er tilrettelagt for skyting med luftvåpen, fripistol og gevær kaliber 22 og kan leies ut til dette formål. Hallen egner seg også for trening til musikk, kampsport, boccia eller lignende aktiviteter med lite behov for utstyr.