Sport & Hospitality Manager i Skiskytter-VM 2016

Det jeg liker best med jobben min er at målet man jobber for er så konkret og synlig.

Line har tatt en bachelor i Sport Management/idrett og samfunn og en master i idrettsvitenskap, studieretning kultur og samfunn. Hun jobber som Sport & Hospitality Manager i Skiskytter-VM 2016

Jeg valgte å studere ved NIH fordi jeg ønsket å jobbe innen idrettsbransjen og samtidig ville ta en utdannelse med ledelse og administrasjonsfag som gav meg ytterligere muligheter. 

Betydningen av NIH utdannelsen for jobben min
NIH bakgrunnen har vært viktig og nyttig i nåværende jobb blant annet i forbindelse nettverksbygging. Jeg har i tillegg fått bruk for erfaring fra prosjektledelsesstyring og idrettsorganisatorisk kjennskap. Prosessen med masterskriving var veldig lærerik og gav uvurderlig erfaring for prosjektledelse.

Min arbeidsdag
Arbeidsdagene mine er veldig variert, ingen dager er like. Nå har jeg lagt bak meg et eventyrlig skiskytter-VM i Holmenkollen, hvor det var mye operativt arbeid med rigging, innkvartering av team, oppfølging av gjester, offisielle mottakelser, logistikkoppfølging med transport osv. I etterkant ble det ned-rigg, fakturahåndtering og annet administrasjonsarbeid som rapportskriving osv.  

Det jeg liker best med jobben min er at målet man jobber for er så konkret og synlig. Når startskuddet for VM går, så må man være klar enten man vil eller ei, og resultatene er veldig synlige og målbare. Det er også veldig motiverende å følge en prosess fra A til Å. Og det er unikt å kunne jobbe i en arrangementsorganisasjon, man knytter tette bånd til kollegaer ettersom man går gjennom en ekstremt krevende periode, der alle må jobbe i team.

Råd til nye studenter
Jeg vil råde studenter som skal velge utdanning til å følge hjertet og vær ærlig med deg selv på hva du virkelig vil oppnå. Velg den utdanningen som gir deg mulighetene for å jobbe med det du trives aller best med. Arbeidshverdagen utgjør så stor andel av livet, da gjelder det å finne den utdanningen som gir deg de beste mulighetene for å få drømmejobben! Med hard innsats og målbevissthet er det meste mulig. 

Interessert i studier ved NIH?

Bli kjent med våre studenter og få et innblikk i hvorfor de valgte å satse på lidenskapen. Få samtidig et innblikk i deres studiehverdag, og hør hvorfor idrettstudier kan være noe for nettopp deg. Se ulike videoklipp og filmer her.