Arrangementskonsulent i Norges skiskytterforbund

En arbeidsdag er aldri lik og det liker jeg godt med jobben min.

Vegar Rolfsrud jobber som arrangementskonsulent i Norges skiskytterforbund. Han har en bachelor i Sport Management

Jeg har alltid vært veldig interessert i idrett. For meg var NIH et naturlig valg da jeg skulle velge skole. Tidligere elever på NIH ga gode referanser, både på det faglige og studiemiljøet.

Betydningen av NIH utdannelsen for jobben min
NIH utdannelsen har vært og er fortsatt viktig for min nåværende jobb da jeg benytter mange av de fagene jeg hadde på Sport Management i det daglige arbeide. Det å vise til at man har en del teori i bunn, bidro nok til at jeg fikk jobben.

Min arbeidsdag
Arbeidshverdagen min er veldig allsidig da jeg jobber med arrangement. Det er alt fra aktivering av sponsoravtaler, kontakt med arrangører, teknisk delegert, frivillige og oppfølging av ulike leverandører innenfor arrangement, for å nevne noe. Mye av en arbeidsdag går med til besvarelse av telefon og e-poster, samt et del møtevirksomhet og praktisk arbeid.

En arbeidsdag er aldri lik og det liker jeg godt med jobben min. Samtidig liker jeg å ha mange jern i ilden. Man treffer mange ulike personer som man må forholde seg til og det er med på å bidra til at man utvikler seg selv. Samt at vi har et veldig godt arbeidsmiljø på jobben!

Råd til studenter
Mitt beste tips til studenter som velger utdanning er å være engasjert i det du holder på med, enten det er studier eller jobb. Ta med deg det du lærer på NIH, du kommer til å få brukt for mye av det senere i livet, uavhengig av hva du kommer til å jobbe med. Samt at du får venner for livet med det gode studiemiljøet det er på NIH. Lykke til!

Interessert i studier ved NIH?

Bli kjent med våre studenter og få et innblikk i hvorfor de valgte å satse på lidenskapen. Få samtidig et innblikk i deres studiehverdag, og hør hvorfor idrettstudier kan være noe for nettopp deg. Se ulike videoklipp og filmer her.