Mette Pettersen Moe

Hormoner, syklus og trening - fremmende eller hemmende for ytelse?

Mette Pettersen Moe

 

Mette Pettersen Moe har sin bakgrunn fra svømming og triatlon. Tok sin idrettsvitenskaplige utdanning på NTNU (1998) i Trondheim og NIH (2012) i Oslo, og Mastergrad ved Universitetet i Sørsøstnorge i 2021. Konkurrert profesjonelt internationalt i triathlon, 2011-2015. ITU Olympisk distanse og senere Ironman 70,3 og 140,6. Jobbet som Sports performance coach siden 2013.

Vant Norseman 2018, ble nr 12 totalt, satte ny løyperekord med 50 min.

 

Mette har jobbet med trening og i treningsbransjen siden 1993. I 2013 sluttet hun etter 20 år i 3T/Elixia/SATS og startet som coach for treningsentusiaster som hadde et brennede ønske om å utvikle seg og nå hårete mål. Mette spesialiserer seg i utholdenhets idrett og har spesialisert seg på triatlon. Hun lære voksne å svømme, svømme bra og bedre med de ulike forutsetninger mennesker har. Tilrettelegging av treningsprogram ihht mål og ambisjonsnivå for den enkelte.

Balanse og egenutvikling er nøkkelbegreper på lik linje med prestasjon og idrettsfysiologiske muligheter hos den enkelte utøver. Det er sjelden målet alene gjør deg bedre, men reisen i seg selv, og det du gjør hver eneste dag.

 


 

Foredrag:

Hormoner, syklus og trening - fremmende eller hemmende for ytelse?