Eva Katrine Thomsen

AfHo® og «Yummie» yinyoga

Eva Katrine Thomsen er utdannet fra Norges idrettshøgskole med en master i idrettspsykologi og coaching. Gjennom masterutdanningen ved NIH fordypet hun seg i gruppetrening og motivasjonspsykologi for grupper. I tillegg har hun en PT-utdannelse fra NIH og er utdannet yogalærer gjennom Global Yoga (200h). Eva Katrine har 13 års erfaring fra treningsbransjen som gruppeinstruktør, presentatør, foreleser, kursholder og veileder.

Hun er daglig leder i inspartum akademi, i tillegg til at hun daglig underviser gruppetimer, arrangerer treningsreiser i samarbeid med Ving Norge AS, underviser ved Høgskolen Innlandet og jobber som norsk agent for treningskonseptet SOMA MOVE®. Gruppetrening er Eva Katrines store lidenskap, og hun underviser i en rekke ulike timetyper. Hennes unike tilstedeværelse, engasjement og pedagogiske tilnærming får alle til å føle mestring.

Instagram: @evakatrineth

 


 

AfHo®

AfHo® er en energisk og leken dansetime inspirert av afro og house. AfHo® er en dansetime med fokus på driv, energi og følelse. Målet er å gi slipp og føle musikken, fremfor avanserte trinn. Store og dynamiske afro-bevegelser åpner opp og frigjør, og house-steg stimulerer koordinasjon, motorikk og lekenhet. AfHo® – afro house dance party that rock your body and soul!

«Yummie» YinYoga

Dette er en rolig og myk yogatime med fokus på pust, tilstedeværelse og passive stillinger, som holdes over lengre tid for å løse opp i muskulære spenninger i kroppen. Yinyoga gir økt strøm av energi i kroppen ved å fokusere på dypere vev, som bindevev og fascia. En deilig, «yummie» time for kropp og hode, som passer for alle.