Basisball

BasisBall Raw® og BasisBall CenterCore®

Team BasisBall er et knippe med kompetente og dyktige fagpersoner med brei erfaring i bransjen. De har i lang tid praktisert BasisBall på sine senter, og har førstehånds erfaring med konseptet både som instruktører og ledere.

BasisBall® konseptene har fokus på den allsidige treningspåvirkningen. Den komplette og sammensatte treningseffekten. Du skal utfordre kroppen din gjennom ulike allsidige og sammensatte bevegelsesmønstre.

 


 

BasisBall Raw®

BasisBall Raw® er en basistime med fokus på funksjonelle styrkeøvelser. Komplett treningseffekt for hele kroppen satt sammen av allsidige basisøvelser. Styrke, kraft og koordinasjon i et relativt høyt tempo. På denne timen legger vi opp til at du kan ta pulsmålingen din, og følge den via storskjerm via Iqniter pulssystem. 

BasisBall CenterCore®

BasisBall CenterCore® er en basistime som har fokus på involvering av kjernemuskulatur i ulike øvelser. Man jobber systematisk med funksjonell styrke, mobilitet, stabilitet og balanse. Legger stor vekt på bevisstgjøring, kontroll og teknikk i alle bevegelser.