Sosiale NIH

Sosiale NIH er foreningen for festlige sammenkomster utenfor skolens område. Hensikten er å skape magiske øyeblikk for studentene.

Nyyårsballet er den store happening blant studentene og Sosiale NIH
Nyttårsballet er et av de store høydepunktene for mange studenter og en flott måte å tre inn i det nye året på.

Det kan være både spennende og gøy, men også litt skummelt å flytte til en ny by - starte på ny skole og bli kjent med helt nye mennesker. Gjennom ulike sosiale sammenkomster på tvers av klasser og trinn, ønsker Sosiale NIH å bidra til at studentene knytter tettere bånd, får nye venner og har det gøy på foreningens arrangement.

Årlige arrangement
Sosiale NIH har flere arrangementer i løpet av skoleåret både på skolens studentpub Høydehuset og i forskjellige eksterne lokaler. Blant disse finner vi et årlig nyttårsball. Det er et stort høydepunkt for mange, og en flott måte å starte det nye året på. 

 

Faste arrangement

Quiz
Allerede i fadderuken sparkes det i gang med aktiviteter. Om du skulle gå glipp av fadderuken, frykt ikke. Siste torsdag i hver måned arrangeres det quiz for alle studenter, med flotte premier og alt som hører med, på skolens pub Høydehuset. Ta med fem venner, skru på tenkehatten, og kos deg med noe kaldt i glasset.

 

Halloween
Sent i oktober er det klart for på Halloweenhysteriet. Da dekoreres lokalene med spindelvev og edderkopper, studentene kler seg ut, og det festes til langt på natt.

 

Nissefest
I desember, når det nærmer seg jul og semesterslutt, og skolen er fylt med studenter som leser til eksamen, inviterer SosialeNIH til Høydehuset for Nissefest. Nisselue og julestemning er påbudt!

 

X-Russefest
I mai tørkes det støv av russebuksene, og studentene gjenopplever russetiden med en X-Russefest..

Foreningens medlemmer er en gruppe studenter som er ekstra engasjert for at din hverdag som student bli enda morsommere.

Følg foreningen på Facebook og instagram