NIHI

Norges Idrettshøgskoles Studentidrettslag (NIHI) er en forening av og for studenter. De ukentlige aktivitetene som tilbys er en flott mulighet til å bli kjent med studenter fra andre linjer enn din egen.

En sprek, aktiv og sosial gjeng som sørger for god lagånd og godt humør

NIHI ønsker å gi studentene et bredt aktivitetstilbud i studiehverdagen. Derfor er det ukentlige treninger i flere idretter og aktiviteter. I skoleåret 16/17 kunne vi tilby treninger i fotball, futsal, håndball, volleyball, kondis og badminton. Det kommende skoleåret, 17/18, er det også mulig å delta på et lag i håndball for jentene og i fotball for guttene, som spiller i serie.

Aktivitetene vi tilbyr og hvordan treningene foregår er tilpasset studentene sine ønsker og tilpasset alle nivåer. Her er det rom for å prøve noe nytt! Dersom det er tilbud du mener mangler, ta gjerne kontakt!

Utover de ukentlige aktivitetene arrangerer vi og bidrar i ulike idrettsarrangementer, samt deltar på større idrettsarrangementer som de landsdekkende studentlekene!

Sosiale medier
For å holde deg oppdatert på hva som skjer hver uke anbefaler vi at du følger oss i sosiale medier. Her har du i tillegg mulighet til å stille spørsmål og få med deg annen viktig (og mindre viktig) info.

Facebook: https://www.facebook.com/nihidrettslag/ 
Instagram: @nihstudentidrettslag 

I NIHI vil vi at din studietid skal bli så gøy som overhodet mulig - og vi synes at det å drive med idrett med medstudenter er den beste måten å koble av fra studiene på! Helt enkelt er vårt mål er at du skal ha en "SUPERAWESOMEFUNTIME"!

Hvordan bli medlem?
NIHI ligger under Norges idrettsforbund. Du må derfor logge deg inn på www.minidrett.no, trykke på fanen "Medlemskap", deretter klikke på "mine medlemskap, søke opp Norges Idrettshøgskole og sende inn søknad. Medlemskontigenten er på kun 100 kr, gjelder for hele skoleåret og gir deg muligheten til å delta på alle NIHIs ukentlige aktiviteter og årlige arrangementer!

Følg studentidrettslaget NIHI på Facebook og Instagram