NIHI

Norges idrettshøgskoles Studentidrettslag (NIHI) er en forening av og for studenter. De ukentlige aktivitetene som tilbys er en flott mulighet til å bli kjent med studenter fra andre linjer enn din egen.

En sprek, aktiv og sosial gjeng som sørger for god lagånd og godt humør

NIHI ønsker å gi studentene et bredt aktivitetstilbud i studiehverdagen. Aktivitetstilbudet og organiseringen av aktivitene er til enhver tid tilpasset ønsker og interesser til studentene. Tidligere studieår har vi arrangert treninger i fotball, futsal, håndball, volleyball, kondis, langrenn, basketball, spikeball, svømming og badminton. I tillegg har vi et herrelag i fotball i 5. divisjon.
Vi ønsker at de ukentlige treningene skal være en sosial arena hvor man får svettet litt, tør å prøve ut nye idretter samtidig som man kan kose seg med sin favorittidrett. Utover de ukentlige aktivitetene arrangerer og bidrar vi inn i ulike idrettsarrangementer, samt deltar på større idrettsarrangementer (bl.a de landsdekkende studentlekene). Ta gjerne kontakt dersom du har tips til nye aktiviteter. 

Sosiale medier
Følg oss i sosiale medier for ukentlige oppdateringer. Her har du i tillegg mulighet til å stille spørsmål og få med deg annen viktig (og mindre viktig) info.
Facebook: https://www.facebook.com/nihidrettslag/
Instagram: @nihstudentidrettslag

I NIHI vil vi at din studietid skal bli så gøy som overhodet mulig - og vi synes at det å drive med idrett med medstudenter er den beste måten å koble av fra studiene på! Helt enkelt er vårt mål er at du skal ha en "SUPERAWESOMEFUNTIME"!

Hvordan bli medlem?
NIHI ligger under Norges idrettsforbund. Du må derfor logge deg inn på www.minidrett.no, trykke på fanen "Medlemskap", deretter klikke på "mine medlemskap, søke opp Norges idrettshøgskole og sende inn søknad. Medlemskontigenten er kun 100 kr. Den gjelder for hele skoleåret og gir deg mulighet til å delta på alle NIHIs ukentlige aktiviteter og årlige arrangementer.

Følg studentidrettslaget NIHI på Facebook og Instagram