Campusbloggen

Campusbloggen har til hensikt å vise ulike sider ved studentlivet på Norges idrettshøgskole - sett gjennom studentenes egne øyne. Hver måned presenterer vi en ny blogger og et nytt tema. Følg med!

På utveksling til Canada

Den 23. august forlot vi Gardermoen og Norges idrettshøgskole, med snuten rettet mot Nord-Amerika. 24 timer senere var vi fremme i Alberta, Canada - vårt hjem de neste fem månedene.

Engasjert i studentstyret

- Jeg brenner for at Norges idrettshøgskole (NIH) skal være Norges beste studiested! Som nyvalgt leder av studentstyret høgskolen ønsker jeg å fortelle om hvordan det er å sitte i studentstyret og hvordan vi jobber for en bedre studiehverdag for studentene våre.

En uforglemmelig fadderuke #funih17

Fadderuken på NIH er over for denne gang, og som faddersjefer fikk vi spørsmål om å dele litt fra uken. Her kommer et minnedryss!

Surfetur til Marokko

GiGass er en studentforening med fokus på den aktive og lekne livsstilen ute i det fri. Denne gangen gikk turen til havnebyen Taghazout i Marokko, hvor surfing, lokal mat og yoga stod på plakaten.

Min første opplevelse med Ridderuka

Jeg hadde lenge gledet meg til Ridderuka, mye på grunn av tidligere studentens positive opplevelser med oppholdet som et av høydepunktene på førsteåret, men også fordi jeg for første gang skulle få muligheten til å være ledsager.

Studietur til Ål - langrenn og alpint

I februar dro over 120 førsteårs-studenter på studietur til Ål, med langrenn og alpint på timeplanen. Dette var virkelig et av årets store høydepunkt for oss alle!

Praksis – en smakebit på arbeidslivet

Det tok ikke lang tid før jeg forstod at faglærerstudiet på NIH var det rette valget for meg – et valg jeg ikke har angret et sekund på! Jeg kan takke det gode studentmiljøet, en aktiv studiehverdag og kompetente forelesere for at min trivsel som student er så høy.

Mitt andre hjem – student ved Norges idrettshøgskole

Jeg hadde i utgangspunktet ingen plan om høyere utdanning innen idrett. Etter å ha innsett hvor stor lidenskap jeg hadde for idrettsfag på videregående, bestemte jeg meg likevel for å gi det et forsøk. Jeg søkte derfor Norges idrettshøgskole. Et studieår ble til to. Nå tar jeg fordypning innen fysisk aktivitet og helse, og stortrives.