Studentbloggen

Studentbloggen har til hensikt å vise ulike sider ved studentlivet på Norges idrettshøgskole - sett gjennom studentenes egne øyne.

Trygt og inkluderende studiemiljø

Vi vet at overgangen fra videregående til universitet og høgskoler for mange kan være skremmende. Får jeg venner og finner jeg meg til rette? Ja, det gjør du!

Student og styremedlem i Skistyret i Norges Skiforbund

Andrea Bell Pedersen (25) er student ved Sport Management/idrett og samfunn- studiet, nestleder i Studentstyret og sitter samtidig som styremedlem i Skistyret i Norges Skiforbund. Hun mener studenter må tørre å ta plass.

Bygger flerbruksbane i Zambia

Som student på Idrett, kultur og utviklingssamarbeid (IKU) får jeg mulighet til å skape positive idrettsopplevesler for barn og unge i Zambia

På utveksling til Canada

Den 23. august forlot vi Gardermoen og Norges idrettshøgskole, med snuten rettet mot Nord-Amerika. 24 timer senere var vi fremme i Alberta, Canada - vårt hjem de neste fem månedene.

Engasjert i studentstyret

- Jeg brenner for at Norges idrettshøgskole (NIH) skal være Norges beste studiested! Som nyvalgt leder av studentstyret høgskolen ønsker jeg å fortelle om hvordan det er å sitte i studentstyret og hvordan vi jobber for en bedre studiehverdag for studentene våre.

En uforglemmelig fadderuke #funih17

Fadderuken på NIH er over for denne gang, og som faddersjefer fikk vi spørsmål om å dele litt fra uken. Her kommer et minnedryss!

Surfetur til Marokko

GiGass er en studentforening med fokus på den aktive og lekne livsstilen ute i det fri. Denne gangen gikk turen til havnebyen Taghazout i Marokko, hvor surfing, lokal mat og yoga stod på plakaten.

Min første opplevelse med Ridderuka

Jeg hadde lenge gledet meg til Ridderuka, mye på grunn av tidligere studentens positive opplevelser med oppholdet som et av høydepunktene på førsteåret, men også fordi jeg for første gang skulle få muligheten til å være ledsager.