Studentbloggen

Det er mange grunner til at våre studenter trives på Norges idrettshøgskole. Her får du et innblikk i noen av disse - sett gjennom studentenes egne øyne.

Fra toppidrettsutøver til hverdagsmosjonist og student

Jeg er en av de heldige som fikk erfare en god idrettskarriere innen skyting som idrettsgren. De mentale mekanismene som ligger til grunn for toppidrett fascinerte meg så mye at jeg bestemte meg for å legge skyte-karrieren på hylla og heller fokusere på menneskene bak selve idretten.

Trygt og inkluderende studiemiljø

Vi vet at overgangen fra videregående til universitet og høgskoler for mange kan være skremmende. Får jeg venner og finner jeg meg til rette? Ja, det gjør du!

Student og styremedlem i Skistyret i Norges Skiforbund

Andrea Bell Pedersen (25) er student ved Sport Management/idrett og samfunn- studiet, nestleder i Studentstyret og sitter samtidig som styremedlem i Skistyret i Norges Skiforbund. Hun mener studenter må tørre å ta plass.

Bygger flerbruksbane i Zambia

Som student på Idrett, kultur og utviklingssamarbeid (IKU) får jeg mulighet til å skape positive idrettsopplevesler for barn og unge i Zambia

Praksis ved Beitostølen Helsesportsenter

I løpet av høstsemesteret har 18 forventningsfulle studenter vært i praksis ved Beitostølen Helsesportsenter, som en del av det ettårige studiet, fysisk aktivitet og funksjonshemming (FAF).

På utveksling til Canada

Den 23. august forlot vi Gardermoen og Norges idrettshøgskole, med snuten rettet mot Nord-Amerika. 24 timer senere var vi fremme i Alberta, Canada - vårt hjem de neste fem månedene.

Engasjert i studentstyret

- Jeg brenner for at Norges idrettshøgskole (NIH) skal være Norges beste studiested! Som nyvalgt leder av studentstyret høgskolen ønsker jeg å fortelle om hvordan det er å sitte i studentstyret og hvordan vi jobber for en bedre studiehverdag for studentene våre.

En uforglemmelig fadderuke #funih17

Fadderuken på NIH er over for denne gang, og som faddersjefer fikk vi spørsmål om å dele litt fra uken. Her kommer et minnedryss!