Turn i skolen - idrettens grunnstige i praksis er AVLYST

Kurset retter seg mot lærere som underviser i kroppsøving i grunnskole og videregående skole og assistenter med ansvar for fysisk aktivitet. Målet er å gi inspirasjon til organisering og oppbygging av kroppsøvingstimer, samt ideer til enkle og morsomme øvelser.

Studiefakta

Søknadsfrist

Dagskurs onsdag 1.april 2020 må dessverre avlyses. NIH stenger midlertidig campus etter pålegg fra nasjonale myndigheter som ledd i å hindre smitte av coronavirus. Ny dato for kurset vil bli annonsert her.

Søk fra år 1

Innhold

SE HELE PROGRAMMET HER

Idrettens grunnstige er et gjennomprøvd aktivitetskonsept for barn og unge som inneholder totalt 500 øvelser med beskrivelser og illustrasjoner.

Kursinnholdet sees i lys av Fagfornyelsen, bla. kjerneelementet Bevegelse og kroppslig læring og kompetansemål på de ulike klassetrinn.

Arbeidsformer og organisering

Det gjennomgås enkle og morsomme øvelser fra øvelsesgrupper som koordinasjon, balanse, rytme, spenst, benk, matte, trampett, parøvelser, fiksering, o.l. Det vil også bli vist eksempler på ulike måter å organisere aktivitetene i sal på.

Øvrig informasjon

Kursholder er Johanna Brandsegg. Hun er idrettsfags- og kroppsøvingslærer ved Elverum vgs., turntrener siden 1999 (både bredde og konkurranse) og kurslærer gjennom Norges Gymnastikk- og Turnforbund. Jobbet mye med barn og ungdom med hovedfokus i livslang bevegelsesglede og allsidig motorisk trening.

Du kommer til Norges idrettshøgskole ved å ta t-banen linje 5 til endestasjonen Sognsvann. Med bil kjører du til parkeringsplassen ved Sognsvann.  Hovedinngangen finner du på nedsiden av hovedbygget.

Kontakt oss

Mona Sannerud Moe

Rådgiver

Telefon: +47 23 26 20 27