Fysisk aktivitet og funksjonshemming

Seminaret "Fysisk aktivitet og funksjonshemming" er rettet mot ansatte i rehabiliteringsinstitusjoner, idretten, frivillige organisasjoner og skoler som jobber med personer med nedsatt funksjonsevne.

Studiefakta

Søknadsfrist

Gjennomføres 11. - 13. oktober 2017. Påmeldingsfristen var 5. oktober

Pris

600,-

Innhold

PROGRAM

En viktig målsetting med årets seminar er re-etablering av en forening for idrettspedagoger i rehabilitering / tilpassa fysisk aktivitet. Et arbeidsutvalg har vært i arbeid siden fjorårets seminar og vil presentere et utkast til mandat for foreningen, som vil diskuteres i løpet av seminaret.

På bakgrunn av dette vil store deler av seminaret også handle om gjensidig informasjonsutveksling om hva som skjer i rehabiliteringsinstitusjoner når det gjelder idrettspedagoger og deres virke. I tillegg vil praktikere og forskere som arbeider med organisert idrett og skole / kroppsøving for mennesker med funksjonshemminger komme og dele deres tanker om forholdet mellom idrett, skole og rehabilitering. 

Anna Ullenhag presenterer "Deltakelse i hverdagsliv og nærmiljø hos norske barn/ungdom med CP".

Førsteamanuensis Marte Bentzen, presenterer "Hva skjer i utdanningene?"


 

Arbeidsformer og organisering

Seminaret holdes på Beitostølen 11. - 13. oktober 2017.                                                        Åpning 11. oktober kl. 13.00. Registrering fra kl. 11.30.                                                   Avslutning 13. oktober kl. 12.30.

Øvrig informasjon

Hotell
Den enkelte kursdeltaker tar selv kontakt med hotell Radisson BLU og bestiller sitt boalternativ etter eget ønske. Den enkelte betaler selv for oppholdet direkte til hotellet. Oppgi korrekt fakturaadresse med ev. org.nr., ress.nr., telefon og kontaktperson.

Priser på hotell og måltider finner du her

Booking
Bestilling skjer på mail til: marit@beitostolen.com. Telefon 61351422

Kontakt oss

Mona Sannerud Moe

Rådgiver

Telefon: +47 23 26 20 27