Beitokurset

Beitokurset er landets største etterutdanningskurs for kroppsøvingsfaget. Kurset retter seg mot lærere som underviser i kroppsøving i grunnskole og videregående skole og ansatte med ansvar for fysisk aktivitet i skole og SFO.

Studiefakta

Søknadsfrist

Neste Beitokurs arrangeres 16.-19.januar 2022. Program og påmelding publiseres 1.november.

Søk fra år 1

Innhold

Beitokurset 2022 vil i sin helhet fokusere på fagfornyelsen i kroppsøving og implementering av denne.

  • Konkretisering av deler i læreplanen gjennom praktiske økter
  • Hvordan gi underveisvurdering?
  • Hva er nytt og hva vil det bety i praksis?

 

 

Arbeidsformer og organisering

Mandag og tirsdag velger du mellom forskjellige parallellsesjoner, totalt fire økter på to dager. Disse velger du i påmeldingssystemet. Følg informasjonen og linken du har fått på e-post. Du kan også logge deg inn her via min side  etter at du er påmeldt.  

Priser for heiskort og leie av skiutstyr.

Øvrig informasjon

Viktig informasjon om påmelding
Når du har gjennomført en gruppepåmelding vil hver enkelt deltaker motta en personlig e-post hvor hun/han blir bedt om å fullføre påmeldingen, blant annet ved å gå inn og velge aktiviteter. Det er viktig at den enkelte følger opp og fullfører påmeldingen snarest mulig, for å sikre seg plass på ønsket aktivitet! 

Hotell
Den enkelte kursdeltaker tar selv kontakt med hotellet og bestiller sitt boalternativ etter eget ønske. Den enkelte betaler selv for oppholdet direkte til hotellet. Oppgi korrekt fakturaadresse med ev. org.nr., ress.nr., telefon og kontaktperson. Bestilling skjer på mail til marit@beitostolen.com . Telefon 61351422.

Priser og oppholdsalternativer på Radisson BLU 2020

Egen busstransport tur/retur Oslo Bussterminal - Beitostølen kan bestilles i påmeldingen. Nytt er at bussen vil  kjøre om Oslo Lufthavn, Gardermoen. Alle som kommer med fly melder inn flightnr til Mona. Vær obs på busstidene! Alle som kjøper busstur vil få egen informasjonmail etter påmeldingsfristen.

  • Avreise Oslo Bussterminal  søndag  kl. 12.00. Avreise Oslo Lufthavn ca. kl. 13.00.
  • Avreise Beitostølen onsdag  kl. 12.30. Ankomst Oslo Lufthavn ca. kl. 16.00.  Ankomst Oslo Bussterminal ca. kl. 17.00. 

Kontakt oss

Mona Sannerud Moe

Rådgiver

Telefon: +47 23 26 20 27