Månedens alumn

En alumn er enkelt sagt, en tidligere student. Hver måned presenterer vi en ny alumns yrkeskarriere; hvorfor de startet på NIH, hvordan de fikk jobb, hvordan de har brukt utdannelsen sin, og hva de tenker rundt studier og arbeid.

Her finner du mer informasjon om alumni-nettverket til NIH. 

Gründer av Kreativ Trening

Kristin Granum Rosebø trodde lenge hun skulle studere drama og journalistikk, inntil hun startet på Norges idrettshøgskole. Ett år ble til en bachelorgrad innen fysisk aktivitet og helse. Nå driver hun eget firma og har gitt ut bok om kreativ utendørstrening

Fra stilling i idretten til prosjektleder i TINE

Kirsti Tomassen hadde ett mål da hun startet på Sport Management – arbeide i privat næringsliv. Etter knappe tre år i arbeidslivet, fikk hun drømmejobben som prosjektleder for sponsing i TINE.

NIH - inngangsport til et nettverk innen toppidretten

Håvard Tjørhom hadde ingen klar karriereplan da han startet på Norges idrettshøgskole (NIH). Våren 2016 ble han toppidrettssjef for Norges Friidrettsforbund, etter fem år som landslagstrener og sjef for alpingullguttene Kjetil Jansrud og Aksel Lund Svindal.

Vil skape genuin idrettsglede

Julie Barstads hverdag består av å motivere, inspirere og legge til rette for at nærmere 220 elever skal utvikle livslang bevegelsesglede. Det gir mening, det!

Fra studier til skiskyttertrener i Canada

Helene dro på et halvt års utveksling til University of Alberta i Canada. Med seg i bagasjen hjem til Norge lå en ferdig signert kontrakt som Biathlon Head Coach i Edmonton Nordic Ski Club.