Jobbmuligheter

Våre kandidater jobber innenfor treningsbransjen, skoleverket, rehabilitering, idrettsorganisasjoner, politiet, forsvaret, treningsutstyrsbransjen og særforbund, for å nevne noen. Arbeid med idrett og fysisk aktivitet gir glede og motivasjon.

For ytterligere inspirasjon rundt arbeidsmuligheter, ta en titt på de mer utfyllende profilintervjuene med tidligere NIH studenter (alumner).

Adjunkt med opprykk

Jeg gleder meg over å se bevegelsesglede og at elevene elsker å være i aktivitet.

Produktsjef Akumed

Underveis i masterprosjektet hadde jeg kontakt med produktsjefene for utstyret. Det gjorde meg bevisst på at arbeid med medisinsk teknisk utstyr kunne være en interessant jobb.

Vurderingskoordinator og faglærer

Jeg har en spennende jobb der jeg både for lov å være lærer, praksislærer, vurderingskoordinator, samtidig som jeg får være med å påvirke og bygge opp en ny skole sammen med skolens ledelse og resten av personalet.

Fagrådgiver Antidoping Norge

Det var først da jeg begynte å studere idrett at jeg fant et fagområde som jeg virkelig ønsket å fordype meg i.

Fysiolog Rikshospitalet

Det jeg liker best med jobben er det tverrfaglige samarbeidet sammen med leger og sykepleiere, der en sammen kan teste og evaluere ulike diagnoser ved hjelp av arbeidsbelastningstester.

Stipendiat Norges idrettshøgskole

Som forsker ser jeg på hvordan effekten av styrketrening påvirkes av inntak av forskjellige melkeproteiner hos yngre og eldre (+70 år).