Kurspakke 2 uten studiepoeng: Ledelse i idrett

Kurset er for deg som ønsker innsikt i ulike forhold knyttet til lederskap i idretten. Det er et gratis modulbasert kurs bestående av seks moduler som tas enkeltvis, eller om samlet pakke. Kurset gir ingen studiepoeng, men du mottar kursbevis ved godkjenning av hver modul. De ulike modulene legges ut når de er klare i løpet av våren og sommeren. Du kan ta Modul 1 nå.

Studiefakta

Søknadsfrist

Løpende registrering

Pris

Gratis

Søk fra år 1

Opptakskrav

Ingen forhåndskrav. Ved registrering mottar du en e-post med innloggingsdetaljer til kurset.

Registrer deg

Innhold

Innholdet i dette kurset er en forenklet utgave av studiepoenggivende kurs med samme navn som kommer høsten 2020.  Du får innsikt i ulike forhold knyttet til ledelse. Vi kombinerer teoretisk og praktisk innsikt, med størst vekt på det praktiske. Kurset er relevant for deg som er ansatt eller valgt leder, eller ønsker å bli det, på alle nivåer i norsk idrett. Kurset er gratis og det er ingen forhåndskrav.

Du får tematisk innsikt i disse områdene:

  • Modul 1: Lederskap 
  • Modul 2: Strategisk og operativ ledelse
  • Modul 3: Styresett
  • Modul 4: Risikoledelse
  • Modul 5: Ledelse basert på verdier
  • Modul 6: Ledelse i krevende tider

Hver modul har ulike tema og tas separat. Du foretar en registrering, men tar de modulene du ønsker. Dersom du ønsker kursbevis, må du fullføre en hel modul.

Arbeidsformer og organisering

E-læringen består ulike læringsformer, blant annet filmer med aktører involvert i tema vi tar opp, tekst, quiz og refleksjoner (der noen sendes inn). Ved avslutningen av hver modul må studenten bestå en quiz for å få kursbevis.

Øvrig informasjon

Registrering

Send e-post med fullt navn og navn på organisasjon, klubb eller høgskole til idrettsledelse@nih.no dersom du ønsker å delta på kurset. Som emne skriver du «Påmelding kurs 2».

Du vil deretter motta en invitasjon fra NIH Canvas for å opprette passord. Senere innlogging skjer via denne lenken. (Bokmerk lenken for lettere tilgang neste gang du skal logge på.)

Kontakt oss

Trenger du hjelp?

Dag Vidar Hanstad

Professor

Telefon: +47 23 26 23 62 / +47 908 92 229