Tommy Moen Tharaldsen

Matrix Mobility Endurance Ride

Jobbet i treningsbransjen siden 2011, med gruppetreningskonsepter innen funksjonell trening, sykkel og yoga. Er også utdannet personlig trener fra NIH, og CrossFit level 1 trainer. Har ledet over 2000 gruppetreningsklasser på 3T og SatsElixia. Deltok som trener på 3T og Berg-Hansens treningsreise til Alicante i 2017. Elsker gruppetrening, og brenner for mestring, treningsglede og god stemning.

 

Matrix Mobility

Opplev en litt annerledes mobilitetsklasse, der du får utfordret kroppen i flere bevegelsesplan. En uformell time med god tid til mestring, men allikevel sammensatte bevegelser med flyt. En oppbygging med segmentering, som gjør at du virkelig får bli kjent med kroppen, ledd for ledd. En klasse som du vil dra nytte av både i vektløfting, CrossFit, sykling og løping.

Endurance Ride

En spinnklasse der du får satt utholdenheten på prøve på en litt annen måte enn de klassiske intervallene. Her skal vi ha kontroll på puls og pust, holde melkesyra unna så lenge du vil, helt til vi slipper oss løs og spurter til mål. Vi skal innom alle 5 intensitetssonene, å oppleve å kontrollere hver enkelt sone.