Therese Ellingsen

YogaMove

Therese Ellingsen er sportslig leder for gruppetrening hos Family Sport Club Bodø, (tidligere Stamina Trening) Har ansvaret for alle gruppetimer og instruktører på våre 4 senter i Bodø.

Therese startet i 2003 som instruktør på sykkel og step og har siden da tatt personlig trener utdanning via Apt, Instruktør utdanning  ( Høyskolen i Bodø) Har forskjellige sertifiseringskurs fra LesMills, Basisball, Zumba  og sist men ikke minst tatt Yogautdanningen til Global Yoga.

YogaMove

YogaMove er en bevegelighetstime med elementer fra yoga, styrke og kampsport. Elementene er delvis koreografert til musikken, sang for sang. Du vil oppleve dynamisk bevegelighet, kraft, energi, tøffere intervaller og en avsluttende roligere del med indre fokus. Timen foregår barbeint i sal med yogamatte. 

YogaMove er en time for deg som ønsker en mer krevende fysisk form for yoga og bevegelighetstrening der du kombinere øvelser for å få en sterkere og smidigere kropp.

Intensitet: det legges opp til faser i timen, med en oppvarmingsdel, en fysisk hoveddel som gjør at puls og intensitet øker. Avsluttes med en roligere yoga/Pilates del m avspenning