Silje Thorstensen

SOMA MOVE® 

Silje Thorstensen har vært i treningsbransjen siden 2004, og har siden den gang utviklet seg til å bli en allsidig trener innenfor flere felt.  Som instruktør er Silje svært opptatt av god formidling, coaching og ikke minst rå musikkbruk som virkelig treffer. Silje`s timer har en god pedagogisk oppbygning med gjennomtenkte bevegelsesmønster, det ligger alltid en tanke bak det som presenteres. Hun underviser i alt fra koreografi til musikk, styrke, spinning og ulike retninger innenfor yoga. 

I februar 2016 var hun med å starte opp podcasten Treningspodden i samarbeid med Det nye Shape Up. Podcasten landet raskt på topplistene, og leverer fortsatt ny episode hver uke med brennhett tematikk innenfor trening og helse sammen med treningsprofil Pia Seeberg.

Silje er medeier på Myrens sportssenter i Oslo der hun blant annet holder gruppetimer på ukentlig basis. Hun er også agent for SOMA MOVE® konseptet i Norge som har tatt Skandinavia med storm.

 

SOMA MOVE® 

SOMA MOVE® er en helhetlig treningsform som er atletisk og sterk, men samtidig myk. Man jobber med kroppen som eneste verktøy og timen foregår barbent på yogamatte. På timen går man gjennom en uavbrutt serie med bevegelsesmønstre, som utfordrer både bevegelighet, stabilitet, balanse og styrke. Flyt og kraft er sterke nøkkelord på timen, og fokuset er å arbeide med hele kroppen som en enhet. Bli med på en annerledes og rå treningsform, bli med på SOMA MOVE®!