Mats Borgen-Johansen 

Balanse og linje i vannet - En snarvei til god crawl-teknikk (nybegynner), Svøm med hodet først - Når detaljene er avgjørende for resultatet (viderekommende)

Mats er en veletablert trener som siden 2011 har, gjennom Robust Coaching, levert coaching til flere av landets fremste utøvere innen triatlon og ultradistanser, en rekke syklister og løpere samt utøvere som trener mot opptak til ulike spesialavdelinger. 

Han er lidenskapelig opptatt av utvikling og utforsker stadig ulike fagområder som kan være til nytte for en utøvers prestasjon. Av faglig bakgrunn har Mats nærmere 15 år med høyere utdannelse og spesialisering, inkludert mastergrad ved Norges idrettshøgskole (NIH), videreutdanning i prestasjonsernæring gjennom IOC og mental trener og pedagogisk utdannelse.

Tidligere jobbet han som fagkonsulent på Olympiatoppen. Mats er i tillegg en erfaren foredragsholder som har regelmessige oppdrag for Norges idrettshøgskole, forsvaret og private aktører. Han har også lang erfaring med utholdenhetsidrett og har vært aktiv innen multisport, triatlon og ultraløp siden 2003. Blant annet Norseman, Swissman, Tor Des Geants, Dragons Back Raise og Rockman.

 

Balanse og linje i vannet - En snarvei til god crawl-teknikk (nybegynner)

Som ved løp starter mange å svømme uten og ha noen tanker rundt hvordan man kan jobbe effektivt med teknikken. I svøm er dette helt essensielt og jo færre timer man er i vannet, jo mer hensiktsmessig er det å ha noen klare arbeidsoppgaver.

Denne timen vil ta deg gjennom de nødvendige trinnene man burde beherske når man skal starte med crawl, enten for generell helse eller rettet mot ulike konkurranser. 

En forutsetning for å delta på timen er at du er trygg og komfortabel i vannet.

Svøm med hodet først - Når detaljene er avgjørende for resultatet (viderekommende)

Få tilgang på de essensielle ingrediensene nødvendig for å bedre din crawl-teknikk. Denne timen vil ta for seg de vanligste utfordringen i crawl og hvilke øvelser man kan bruke på egenhånd for bevisstgjøring rundt dette.