Marius Monroe Baklid

Høypuls intervall (sykkel), Cardioparty

Marius har jobbet i treningsbransjen siden 2009, da han startet å jobbe som gruppeinstruktør i Kongsberg. I 2012 flyttet Marius til Oslo, der han begynte å jobbe på SATS Sjølyst, som han også jobber den dag i dag. Her leverer han både gruppetimer og personlig trening. I tillegg til denne jobben, så studerer han sykepleie. Marius’s visjon og filosofi er å skape treningsglede, og levere timer der deltakerne får god treningseffekt, samt mye entertainment og energi – en super motivator som får deg til å gi det lille ekstra! På Marius sine timer får du den beste treningsmusikken gjennom tidene, og han elsker å byda på med stæsj! Her vil du se både spreke tights, paljetter, tiara og mye mer!

 

Høypuls intervall (sykkel)

Dette er en intervalltime med høyintensive intervaller, der hensikten er jobbe seg opp i høy puls. Vi jobber opp mot 85-92 % av makspuls. Lengden på intervallene varierer, og man møter forskjellig terreng underveis i løypa. Her blir du garantert utfordret kondisjonsmessig, og vi skal samtidig ha det gøy på sykkelen. 

Cardioparty

Bomchackalacka! Her skal det hoppes, løpes, trampes og ristes! Dette er en time med enkle trinn, energisk musikk og en superengasjert instruktør! Treningseffekten og treningsgleden står i fokus. Man jobber seg opp i høy puls for å styrke hjertet - her blir det endorfiner på høyt nivå!