Lise Knap

SALSATION®️

Lise Knap har jobbet som gruppeinstruktør i over 20 år og har bakgrunn som danser fra Oslo Dance Center, Ballettakademiet, Broadway Dance School NY, eventer og show. Hun var den første som startet opp med Salsation timer i Norge og har i dag tittelen Salsation Elite Instruktør. 

Hun var også en av de første som startet opp med Zumba i Norge for 10 år siden og har fortsatt fulle timer. Hun har en stor passion for dans og undervisning, hennes timer er morsomme og kreative og hun er kjent for å være en energibombe med et smittende humør.

Hun har jobbet som gruppeinstruktør for Elixia i mange år + flere andre studioer i Oslo. I dag jobber hun for Ullern Trening i Oslo + arrangerer fast eventer og workshop.

 

SALSATION®️

Salsation er så mye mer enn bare en danseklasse - det er resultatet av mange års forskning og utvikling.

Koreografiene er bygget på solid fitness prinsipper som er nok til å utfordre en erfaren danser, men også nybegynnere. Salsation legger stor vekt på musikalitet og functional trening.

Navnet Salsation- er skapt utfra en mix av ordene: Salsa som betyr en mix av forskjellige rytmer/kulturer og dans/fitness programmer, og sensation som beskriver fokuset på «feelingen» av musikken og opplevelsen av timen.Salsation har nå klasser i over 60 land. Salsation is quickly becoming the next big thing in dance art!

DANCE NEVER FELT SO GOOD!