Lise Knap - SALSATION® Elite Instruktør

Lise Knap har jobbet som gruppeinstruktør i over 20 år og har bakgrunn som danser fra Oslo Dance Center, Ballettakademiet, Broadway Dance School, eventer og show. Hun var den første som startet opp med SALSATION®️ timer i Norge og er i dag SALSATION®️ Elite Instruktør. 
Hun var også en av de første som startet opp med Zumba i Norge for 11 år siden og har fortsatt fulle timer både på Zumba og nå også på SALSATION®️.
Hun har en stor passion for dans og undervisning. Hennes timer er morsomme og kreative og hun er kjent for å være en energibombe med et smittende humør.
Hennes medlemmer er trofaste og følger etter hvis hun bytter studio. I dag jobber hun som gruppeinstruktør for Ullern Trening i Oslo og arrangere fast eventer og workshop med internasjonalle instruktører.

 

SALSATION®️

SALSATION® er så mye mer enn bare en danseklasse - det er resultatet av mange års forskning og utvikling. Koreografiene er bygget på solid fitness prinsipper som er nok til å utfordre en erfaren danser, men også selv for nybegynnere. SALSATION® legger stor vekt på musikalitet og functional trening.
Navnet SALSATION® - er skapt utfra en mix av ordene: Salsa som betyr en mix av forskjellige rytmer/kulturer og dans/fitness programmer, og sensation som beskriver fokuset på «feelingen» av musikken og opplevelsen av timen.
SALSATION® har nå klasser i over 60 land og det vokser fort, is becoming the next big thing in dance art!
DANCE NEVER FELT SO GOOD!
(Denne timen passer for alle!)