Eva Katrine Thomsen

SOMA MOVE® , Bungee-Training, Workshop: Hvordan lage kreative og effektive pulstimer på gulv og step?

Eva Katrine Thomsen har en master i idrettspsykologi og coaching fra NIH med fordypning i gruppetrening. Hun er også utdannet PT og har 11 års erfaring fra treningsbransjen som gruppetreningsinstruktør, kursholder, presentatør, foreleser og veileder. Hun er forfatter av gruppetreningsdelen i fagboken «Personlig Trener og Gruppeinstruktør», og er eier av og daglig leder i inspartum akademi. 

 

SOMA MOVE® 

SOMA MOVE® er en helhetlig treningsform som er atletisk og sterk, men samtidig myk. Man jobber med kroppen som eneste verktøy og timen foregår barbent på yogamatte. På timen går man gjennom en uavbrutt serie med bevegelsesmønstre, som utfordrer både bevegelighet, stabilitet, balanse og styrke. Flyt og kraft er sterke nøkkelord på timen, og fokuset er å arbeide med hele kroppen som en enhet. Bli med på en annerledes og rå treningsform, bli med på SOMA MOVE®! 

Workshop: Hvordan lage kreative og effektive pulstimer på gulv og step?

Denne workshoppen passer best for deg som allerede er instruktør og som vil utvikle deg videre. Vi jobber i en liten gruppe og det vil legges vekt på praktisk jobbing på gulv og step, og fokuset vil være på individuelle tilbakemeldinger og utvikling ut fra ståsted og nivå. Du vil lære og få inspirasjon for hvordan du kan skape kreative, men samtidig enkle og effektive pulstimer på gulv og step, gjennom ulike metodikker og musikkbruk. Løft dine pulstimer til et nytt nivå!

Bungee-Training

Bli med på en fartsfylt og morsom intervalltime med Bungee-Training! Ta ut energien i denne lekne siste timen på lørdag, sammen med Eva Katrine Thomsen og Maria Bjerke. En time fylt med cardio, styrke og spenst, der musikken og sprudlende instruktører tar deg gjennom en god og givende treningsøkt.