Basisball

BasisBall® Senior, BasisBall CenterCore® express, BasisBall Raw® express

Team BasisBall er et knippe med kompetente og dyktige fagpersoner med brei erfaring i bransjen. De har i lang tid praktisert BasisBall på sine senter, og har førstehånds erfaring med konseptet både som instruktører og ledere. 

 

BasisBall® Senior

Senior inntar treningssenterne! Trenden viser at folk lever lengre, jobber lengre, er mer opp tatt av sin egen helse og lengre aktive enn før. BasisBall har tilpasset gruppetreningen til denne målgruppen. BasisBall® Senior legger vekt på funksjonell styrke, mobilitet og stabilitet, som alle er viktige egenskaper å opprettholde jo eldre en blir. Dette er skadeforebyggende og lysbetont trening, som gir bedre bevegelsesfrihet og økt livskvalitet. BasisBall® Senior på ditt senter er timen som gir helse i hver økt. Du bør teste - vi garanterer svette og full treningseffekt!

BasisBall CenterCore® express

På 30 minutter får du full pakke! Effektivt og gøy samtidig! Variasjon er et nøkkeord og vi opplever at kunder vil ha muligheten til korte og effektive økter.
Med BasisBall® CenterCore express har vi fokus på mobilitet, balanse, kjerne og styrke. En fullverdig treningsøkt i seg selv, men den kan også komplimentere andre timer som sykkel eller step på en ypperlig måte. Dette gir enda større variasjonsmulighet i bruk av BasisBall treningskonsept.

BasisBall Raw® express

På 30 minutter får du full pakke! Effektivt og gøy samtidig! Variasjon er et nøkkeord og vi opplever at kunder vil ha muligheten til korte og effektive økter.
Med BasisBall® RAW express har vi fokus på styrke, koordinasjon og kraft. En fullverdig treningsøkt i seg selv, men den kan også komplimentere andre timer som sykkel eller step på en ypperlig måte. Dette gir enda større variasjonsmulighet i bruk av BasisBall treningskonsept.