Nord-Amerika

NIH har flere utvekslingsavtaler med anerkjente universiteter i USA og Canada.

Canada - University of Ottawa

Studietilbudet passer best for bachelorstudenter ved Sports Management. Dette er ett av Canadas største universitet. uOttawa er et tospråklig universitet med både engelsk og fransk som offisielle undervisningsspråk.

Canada - Vancouver Island University

Universitetet har et godt studietilbud for bachelorstudenter i friluftsliv (BAFL). Emnene passer også til bachelorstudenter i SPM. Søkere fra BAFL vil bli prioritert.

Canada - University of Alberta

Studietilbudet passer spesielt bra for THP-studenter. Universitetet ligger i Albertas provinshovedstad Edmonton, noen timer unna Rocky Mountains. NIH samarbeider med Faculty of Kinesiology, Sport and Recreation og Augustana Campus.

Canada - University of Calgary

Studietilbudet anbefales spesielt for TI- og THP- studenter. Calgary er den største byen i provinsen Alberta som ligger i den sørlige delen av provinsen, like ved Rocky Mountains. NIH har et samarbeid med Faculty of Kinesiology.

USA - Montana State University

Studietilbudet anbefales spesielt for BATHP-studenter. MSU ligger i Bozeman rett ved Rocky Mountains. NIH samarbeider med Department of Health and Human Development.

USA - University of California Berkeley

Studietilbudet passer best for BASPM. UC Berkeley er et av USAs mest prestisjetunge universiteter. NIH har avtale med Department of Sociology som har et bredt utvalg av emner og holder høyt akademisk nivå. Universitetet ble grunnlagt i 1868 og har en stor campus i San Francisco Bay.