Fadderuka

Fadderuka på NIH går av stabelen 14-19. august. Eksisterende studenter stiller som faddere, og vil hjelpe deg gjennom den første tiden som student. Vårt mål er at du skal få en god studiestart!

Årets fadderuke er unik. Med det mener vi at våre nye studenter får mulighet til å starte på en nyrenovert og flott høgskole, med en bygningsmasse i verdensklasse. Det gleder vi oss til!

Faddere
Juliane Lorentzen og Anders Abrahamsen er ansvarlig for fadderuken 2018. Med seg i staben har de 80 engasjerte og motiverte NIH studenter, klare for å gjøre fadderuken til en god opplevelse for alle våre nye studenter. 

Faddersjefene Anders Abrahamsen og Juliane Lorentzen, lover god stemning under NIHs fadderuke, 14-19. august


Frem mot fadderuken kan du følge faddersjefene på instagram under @funih18. Innlegg tagges med #funih18

Program
Programmet vil bli lagt ut fortløpende. 
NIH ønsker å tilby en 100 % alkoholfri faddergruppe for de som ønsker det. Her er det nulltoleranse for alkohol. Faddergruppen vil likevel være en del av det offisielle fadderprogrammet, på lik linje med de andre faddergruppene. Registrer deg innen 8. august  dersom du ønsker å delta i denne gruppen.

Glimt fra fjoråret
Innntil videre kan du ta en titt på fjorårets refleksjoner rundt fadderuken 2017, samtidig som du kan se de ulike filmene fra vårt talkshow 

Studentslippet 18. august
Studentslippet er et samarbeid mellom OsloMet, UiO, BI, SiO og Oslo kommune. Arrangementet er en «bli-kjent-med-byen-dag» hvor du kan delta på ulike aktiviteter og utforske nye områder i Oslo.