Leie av Høydehuset

Som medlem i Sosiale NIH, kan studenter leie Høydehuset til egne arrangementer som f. eks. klassefest. OBS! Det er kun mulig å booke Høydehuset 30 dager fram i tid.

 • Leieprisen på 2500 kr består av 2000 kr i depositum (som blir tilbakebetalt) + 500 kr leiepris.
 • Vi har en leiepris på 500 kr per arrangement. Dette går med til å dekke kostnader ifm. innkjøp av renholdsprodukter, slitasje på/vedlikehold av utstyr i lokalet og bookingplatform.
 • Etter at du har fullført leieforholdet og fått godkjent utvask, vil depositumet bli utbetalt. Vi utbetaler depositum to ganger i mnd: 15. og 30. hver mnd.

 • Etter klokken 22:00 på hverdager og 18:00 lørdag og søndag, krever NIH at man leier inn en vekter. Dette leveres gjennom en avtale med PSS/Securitas.
 • Du har selv ansvar for å velge antallet vektertimer når du bestiller og betaler hos oss. Vi bestiller så en vekter til gitt arrangement.
 • PSS har en policy på minimum 4 timer per booking. Trenger man ekstra timer utover det, f eks hvis arrangementet varer til kl 01:00 i helger, velg ekstratimer.
 • Sosiale NIH forbeholder seg retten til å korrigere antallet vektertimer ved feil.
 • Leie på/natt til helligdager har 100% tillegg og legges da inn som "Ekstra timer". I tillegg vil bookinger som skjer mindre tre døgn i forkant få 20% tillegg i prisen.

Sosiale NIH har kontordag på onsdager og vil da behandle innmeldinger, bookingforespørsler etc. minst en gang i uken (men ofte før det). Dette er fordi vi i styret er frivillig og fulltidsstudenter og har derfor til tider noe begrenset tid.

Vi ber derfor om at dere har tålmodighet.

Foreningslokale for studentforeningen Sosiale NIH og kan leies av foreningens medlemmer. Bookinger lagt inn av ikke-medlem vil bli avvist. Lokalet har et et fult utstyrt anlegg, en stor TV-skjerm og en liten TV-skjerm. I tillegg finner man et kjøkken og bardisk, samt ulike spill.

Hvordan booke Høydehuset?

OBS! Det er kun mulig å booke Høydehuset 30 dager fram i tid.

Vi har i september 2022 lansert et nytt bookingsystem, via Bookup.no. Det ikke lenger mulig å gjennomføre en booking ved å sende melding til oss direkte.

 1. Gå til Bookup.no og klikk “Logg inn”.
 2. Velg ønsket innloggingsmetode. Vi anbefaler å bruke Vipps eller Gmail. Alternativt kan du benytte deg av “Bookup - Logg inn med egen bruker”.
 3. Fyll inn evt. informasjon som mangler (leieforholdet verifiseres med BankID, så derfor må du oppgi fødselsnummer).
 4. Etter at kontoen er opprettet, klikk på “Bookup” logoen øverst til venstre og søk opp Høydehuset i søkefeltet.
 5. Les gjennom beskrivelse og “Ofte stilte spørsmål”. Gjør deg også kjent med vilkårene.
 6. Nederst på siden finner du kalenderen for Høydehuset. Dager som er opptatt, er markert i grått og kan ikke bookes.
 7. Velg ønsket dag og klikk “Neste steg”.
 8. Dobbelsjekk datoen du har valgt og velg evt. tilleggstjenester. Du må ha vekter fra PSS/Securitas etter kl. 22:00 på hverdager og 18:00 i helger. Minste bestilling av vekter, er fire timer (dette er PSS/Securitas sin policy). Trenger du ytterligere timer utover de fire timene, velg dette.
 9. I feltet “Er det spesiell informasjon du ønsker at vi vet om din booking?” fyll inn følgende:
  • Type arrangement (eks. "Klassefest")
  • Forventet antall gjester
  • Klokkeslett for arrangement (eks. 18:00 - 22:00)
  • Evt. annen relevant info
 10. Gjør deg kjent med våre vilkår og huk av på “Jeg har lest og godkjenner betingelsene”.
 11. Klikk “Fullfør booking”.
 12. Signer med BankID.

Bookingen går nå til godkjenning hos Sosiale NIH. Dette er for at vi skal kunne sjekke at du er medlem og at alt er korrekt fylt ut av informasjon (og evt. vektertjenester). Når bookingen er godkjent, får du en bekreftelse på e-post. Du kan da gå inn og betale for bookingen. Legg merke til at bookingen er IKKE endelig før den er betalt.

Kontakt

Sosiale NIH

sosiale@nih.no