Om oss

NIHI er Norges Idrettshøgskoles studentidrettslag. Vi ønsker å gi studentene et bredt aktivitetstilbud i studiehverdagen. Aktivitetstilbudet og organiseringen av aktivitetene er til enhver tid tilpasset ønsker og interesser til studentene.

NIHI-skjoldet
NIHI: Norges idrettshøgskole studentidrettslaget

For å bli medlem av NIHI må du registrere deg/logge inn via hoopit. Her kan du melde deg inn og opprette egen brukerkonto. I hoopit kan du også betale medlemskontigent, samt melde deg på ukentlige treninger og arrangement!

Medlemspris per semester: 100,-

Meld deg inn her!

Hvem er vi?

NIHI arrangerer ukentlige treninger i blant annet futsal, håndball, volleyball, svømming, løping, styrke, yoga, tennis og badminton med mer!

I tillegg til ukentlige treninger har vi et herrelag i fotball spillende i 6. divisjon. Vi er alltid på utkikk etter nye idretter som studentene ønsker å konkurrere i!

Utover dette arrangerer vi uhøytidelige arrangementer for NIHs studenter slik som volleyballturnering og rebusløp i fadderuken, Den Store Klassekampen i foreningsuken, NIH-lekene, NIHI-løpet, lommelyktturer osv. Vi har også tradisjon med å arrangere Oslo Futsalcup på våren for alle futsalglade mennesker. Vi deltar også på nasjonale studentcuper, student-NM og studentleker i regi av Norges Studentidrettsforbund.

NIHI bidrar også i studentidretten på et lokalt og nasjonalt nivå ved å delta i landsdekkende arrangement slik som studentmesterskap og studentlekene. Vi deltar også i studentpolitikken i Oslo for å styrke studentidrettsmiljøet i Oslo

Kontakt

Instagram: @NIHidrettslag
Facebook: NIHI - Norges Idrettshøgskoles Idrettslag
Mail: NIHI.leder@gmail.com