Mentorer Trenerrollen og idrettspsykologi

Marius Dammyr

Utdannelse: Master coaching og psykologi

Arbeidsgiver: Eier/grunnlegger av Dammyr

Stilling: Performance coach

Arbeidsbeskrivelse: Jobber og driver firma innenfor mental- og fysisk trening og har gjort dette siden 2014. 

Har en lidenskap for å jobbe med personlig utvikling og utfordre andre til å tenke nytt og annerledes for å nå sine mål. 

Jeg kan bidra med å få studenter til å få tro på at det er mulig å starte for seg selv og skape den arbeidsplassen de selv ønsker. I dagens samfunn finnes det mange muligheter, jeg synes du skal gå for din drøm. 

Motto mitt er: Det er lettere og leve livet, når du lever livet lett. 

Helene Jørgensen

Utdannelse: Master i idrettsvitenskap, studieretning coaching og idrettspsykologi (NIH). For øyeblikket jobber jeg som doktorgradsstipendiat ved University of Alberta, Canada

Arbeidsgiver: University of Alberta, Peter Lougheed Leadership College og Edmonton Nordic Ski Club 

Stilling: Doktorgradsstipendiat (PhD student), "teaching fellow", skiskyttertrener

Arbeidsbeskrivelse: Jeg er PhD student, "teaching fellow" i lederskap, samt trener i skiskyting i Edmonton, Canada. Mine PhD studier fokuserer på hvordan promotere personlig utvikling gjennom toppidretten. Jeg har holdt flere foredrag for toppidrettsutøvere, trenere og foreldre som er involvert i skiskyting, ishockey og kunstløp. Som "teaching fellow" jobber jeg med å utvikle lederegenskaper hos bachelorstudenter på University of Alberta. Jeg har trenererfaring fra Norge og Canada og har jobbet med å utvikle skiskyttere i alle aldre, fra nybegynnere til utøvere på det canadiske skiskytterlandslaget. 

Hallgeir Martinsen

Utdanning: Bachelor - faglærer i kroppsøving og idrettsfag (NIH), et tilleggsår med psykologi, og master i idrettsvitenskap, studieretning coaching og idrettspsykologi (NIH)

Arbeidsgiver: Selvstendig næringsdrivende, samt friidrettskurs ved Norges idrettshøgskole

Stilling: Eier/grunnlegger av OptimaltMentalt

Arbeidsbeskrivelse: Jeg sa i sommer opp som miljøterapeut ved Nydalen vgs. da jeg ønsket å starte noe eget. Jeg selger foredrag, fokussamtaler og løpekurs gjennom mitt foretag "OptimaltMentalt". Jeg er ennå i en startfase, men har startet et samarbeid med FotballprogresjonNorge hvor jeg har jevnlige foredrag samtidig som jeg i skrivende stund har flere intenjonsavtaler. Jeg er også friidrettsutøver og selger derfor også løpekurs. Jeg har i den anledning innledet samarbeid med flere fotballspillere. Jeg leies også inn som medansvarlig for friidrettskurs på NIH.