VIL DU JOBBE I IDRETTSGRUPPA VÅR?

Villa Habibi fritid og avlastning i bydel Gamle Oslo, gir fritidstjenester til barn og unge med nedsatt funksjonsevne. Vi har ansvar for rekruttering og oppfølgning av bl.a aktivitetskontakter og individuelle avlastere, samt personal til gruppene vi driver selv.

Vi har nå et stort behov for miljøarbeidere/miljøterapeuter til idrettsgruppa vår som møtes hver tirsdag klokken 16.30-19.30 og finner på ulike aktiviteter tilpasset hvilken årstid vi er i.

Gruppen består nå av 4-5 barn, men det er ledige plasser til flere ved interesse.

 

Vi er på jakt etter deg som har en interesse for f.eks. svømming, klatring, ballsport, dans, ski, kreative fag, friluftsliv, skating etc. og som kunne tenke seg å jobbe i en gruppe med barn/ unge som har behov for tilpasset aktivitet.

 

Som miljøarbeider/miljøterapeut i idrettsgruppa må du være oppriktig engasjert i å hjelpe andre mennesker, kunne jobbe selvstendig, ta ansvar, være tålmodig og stabil. Du må være over 18 år og ha plettfri vandel. Arbeidstid vil være ca. 12 timer pr. mnd.

Grunnet sammensetningen av barn og unge akkurat nå, så søkes det spesielt etter menn som kunne tenkt seg å jobbe i en slik type gruppe.

 

Gruppa følger skoleruta, så det er ikke aktivitet i skolens ferier. Oppstart vil være så snart som mulig.

 

Send en mail med søknad og CV om du tenker dette kan være noe for deg. Om du har spørsmål om stillingen ta gjerne kontakt.

 

 

Ta kontakt for mer informasjon:

 

 

Marthe Johanne Wikran

Fagkonsulent, Villa Habibi fritid og avlastning.

Mail: marthe.johanne.wikran@bgo.oslo.kommune.no   

Tlf: 90198963