VIL DU JOBBE I IDRETTSGRUPPA VÅR?

Villa Habibi fritid og avlastning i bydel Gamle Oslo gir fritidstjenester til barn og unge med nedsatt funksjonsevne. Vi har ansvar for rekruttering og oppfølgning av aktivitetskontakter og individuelle avlastere, i tillegg til ansatte for gruppene vi driver selv.

Vi har nå et stort behov for miljøarbeidere/miljøterapeuter til idrettsgruppa vår som møtes hver onsdag klokken 16.30-19.30.

Gruppen består nå av 7 barn og det er ledige plasser til flere ved interesse.

Aktivitetene foregår primært på Tøyen Arena.

Vi er på jakt etter deg som har en interesse for ballsport, svømming, klatring, dans, ski, kreative fag, friluftsliv, skating etc. og som kunne tenke seg å jobbe i en gruppe med barn/ unge som har behov for tilpasset aktivitet.

Som miljøarbeider/miljøterapeut i idrettsgruppa må du være oppriktig engasjert i å hjelpe andre mennesker, kunne jobbe selvstendig, ta ansvar, være tålmodig og stabil. Du må være over 18 år og ha plettfri vandel. Arbeidstid vil være på om lag 12 timer pr. mnd.

Grunnet sammensetningen av barn og unge akkurat nå, så søkes det spesielt etter menn som kunne tenkt seg å jobbe i en slik type gruppe.

Idrettsgruppa følger skoleruta, så det er ikke aktivitet i skolens ferier. Oppstart vil være fra august 2022.

Send en mail med søknad og CV om du tenker dette kan være noe for deg. Om du har spørsmål om stillingen ta gjerne kontakt.

Ta kontakt for mer informasjon:

Peter Dannevig

Fagkonsulent, Villa Habibi fritid og avlastning.

Mail: peterolav.dannevig@bgo.oslo.kommune.no    

Tlf: 90198963