VIL DU BLI FOTBALLTRENER?

Vålerenga United er et fotballag for unge voksne og voksne med funksjonsnedsettelser. Tilbudet er for hele Oslo og skjer i samarbeid mellom Vålerenga, Bydel Gamle Oslo og Støttegruppa for Vålerenga United. Laget trener hver onsdag på gressbane ved Vallefeltet på sommeren, og innendørs ved Fyrstikktorget på Helsfyr om vinteren.Vålerenga United stiller som regel med to lag på kamper, et 5-erlag og et 7-erlag. I 2022 deltar laget på Norway Cup, Landsturneringen i Kristiansand og Stjerneserien.

Avdeling Villa Habibi Fritid og avlastning i Bydel Gamle Oslo har ansvar for rekruttering og oppfølging av trenere og søker nå etter en ny fotballtrener da en av våre to dyktige trenere skal slutte.

Vi er på jakt etter deg som har kunnskap og interesse for fotball, gjerne har trenererfaring fra tidligere, og som ønsker å bidra til at flere med funksjonsnedsettelser får en meningsfull aktivitet på fritiden.

Som fotballtrener må du være over 18 år og ha plettfri vandel. Trener blir ikke ansatt i bydelen, men får en oppdragskontrakt på et fast antall timer i måneden. Arbeidstiden vil være en fast trening i uka og i forbindelse med turneringer.

Personlig egnethet vektlegges, og det er ønskelig at du kan forplikte deg til å jobbe i minimum ett år fremover.

Send en mail med søknad og CV om du tenker dette kan være noe for deg.

 

Ta kontakt for mer informasjon:

Peter Dannevig

Fagkonsulent, Villa Habibi fritid og avlastning.

Mail: peterolav.dannevig@bgo.oslo.kommune.no    

Tlf: 90198963