VESTRE AKER FOTBALL søker trener til ungdomslag Gutter-14

Vestre Akers skiklubb (VASK) avdeling fotball søker ny hovedtrener til klubbens nest eldste lag, gutter 14, som i 2020-sesongen skal spille første års 11’er-fotball i 2.divisjon. Det trenes 2-3 økter hver uke både i vinter- og sommersesongen. Kampdager i serien 2020 er lørdager.

VASK er en breddeklubb med fokus på å tilby barn og unge i nærmiljøet rundt Voksen skole et trygt og godt tilbud innen ulike idretter, hvorav fotballgruppen er desidert størst. Vi har egen kunstgressbane for bruk i sommersesongen, men leier undervarmet kunstgress på Fossum i Bærum for vintertrening. Gruppen består av ca. 16 spillere, hvorav noen har ett års erfaring med 11’er fotball fra hospitering i årsklassen over forrige sesong. Vi kommer også til å tilby hospitering til noen utvalgte spillere fra årsklassen under. Det er en aktiv lagledergruppe (foreldreutvalg) knyttet til laget.
Vi søker nå etter en ny hovedtrener med interesse for å utvikle spillere som er i starten på sin 11’er-karriere. Bortsett fra relevant trenerutdannelse (gjerne pågående) og plettfri vandel, er de viktigste egenskapene vi vektlegger: at treneren fremstår som voksen, krever treningsdisiplin og god oppførsel blant spillerne og bygger opp under lagfølelsen for å sikre langsiktig tilhørighet til klubben. Det er et godt og kompetent trenermiljø i ungdomsfotballen i VASK, og man kan forvente godt samarbeid med de andre trenerne, og langsiktige utviklingsmuligheter innad i klubben. Både kvinner og menn oppfordres til å søke. Tiltredelse 1.1.2020.
For henvendelser om stillingen, vennligst kontakt sportssjef Trond E. Eriksen, tlf. 9075 5970 (sportssjef@vaker.no) eller lagleder Knut Smerud (knut.smerud@smerud.com). Søknad med CV sendes snarest og innen 24.11.2019 til sportssjef@vaker.no