Verkstedsleder på sommerleir!

Mental Helse Ungdom ser etter to personer som gjerne kan ta seg av to ulike verksteder for sommerleirene sine.

Mental Helse Ungdom har en årlig sommerleir. I år skal vi arrangere to sommerleirer, 21. juni-26. juni og en fra 28. juni- 3. juli. 

 

Vi ser etter to personer som kan lede verksted/ workshops som handler om

fysisk aktivitet.

 

Verkstedene vi rekrutterer til er:

Friluftsliv – Lærer bort friluftsliv glede, og inspirere til å delta i natur.  Temaene kan være innføring i basics fks; hvordan lager bål? Hvordan pakke sekker eller kler seg til dagstur/overnattings tur  i vinter, vår, sommer og høst, og på kist, skog eller fjell?  Hvordan finner man veien og bruke kart?  Hva slags telt og hvordan slå opp telt?  Disse temaene pluss mange andre kan du formidle og lære bort på en trygg måte. Det skal være en lavterskel inngang for ungdom som kan tenke seg å kommer ut i natur, men er usikker og kanskje litt redd av det ukjente. Det skal være gøy, inspirerende og resultere i at flere våger seg ut i natur og får mer smak.

 

Verksted skal gå i ca 20 timer

Det skal være to verksted, en i uke 25 og en i uke 26. Verksted kan være bemannet av det samme person eller to personer, en til hver av disse ukenene.

 

Ball sport /gym– Verkstedslederen skal lede aktiviteter som handler om alle form for ball sport – med litt teknikk og regler.  Fokus skal være lage en trygg arena for ungdom hvor de kan utforske ballsport og opplever glede av fysisk bevegelse og sport.  Målet er mestringsfølelse i å lære noe nytt, og erfarer moro med sport. Verksted skal gi mer smak, og bidra til at ungdom deltar i mer sport.   

 

Verksted skal gå i ca 20 timer

Det skal være to verksted, en i uke 25 og en i uke 26. Verksted kan være bemannet av det samme person eller to personer, en til hver av disse ukenene.

 

Arbeidet vil honoreres. 

 

Høres dette ut som noe for deg?

Da ønsker vi at du sender en enkel søknad via e-mail, og cv til oss så fort som mulig. Send til:

Mira Bryghaug Wold mira.b.wold@mhu.no 

Eline Heidisdatter Lorentzen eline.h.lorentzen@mhu.no

 

 

 

Med vennlig hilsen/ Kind Regards

 

Ann Savage

Avdelingsleder: Tjenester | Manager av services

E: ann.savage@mhu.no

 

Mental Helse Ungdom

Dronningens gate 17 | N-0154 Oslo | NORWAY

Phone kontor: +47 21 456 100 | Mobile: +47 41 29 27 55

www.mentalhelseungdom.no