Stilling ledig i NIF: 30 % stilling på Servicetorget

Ønsker du en deltidsstilling i idretten? Vi søker medarbeider til 30% stilling på Servicetorget Idrettens Hus, Ullevaal Stadion.

Oslo

Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité (NIF) er en frivillig, partipolitisk nøytral og uavhengig organisasjon, og det øverste organ i norsk idrett. Den organiserte idretten er Norges største folkebevegelse med 1 900 000 medlemskap fordelt på om lag 9 500 idrettslag. NIFs visjon er «idrettsglede for alle». Våre medarbeidere er vår viktigste ressurs og vi mener at mangfold gjør oss sterkere. Idrettsforbundet har i dag ca. 370 ansatte fordelt på idrettskretser, Olympiatoppen og NIF sentralt på Idrettens hus, Ullevaal stadion.

Servicetorget er «hjertet» i Idretten Hus på Ullevaal Stadion. De som jobber her er servicepersoner som i tillegg til å være vårt ansikt utad, betjener NIFs sentraladministrasjon og et stort antall særforbund med små og store tjenester. Her kommer alle besøkende, telefoner og e-poster som ikke går direkte, likeledes post, pakker og andre varer.

Er du på jakt etter en deltidsstilling i idretten? Vi ser etter deg som er serviceinnstilt og imøtekommende, trives med flere oppgaver på en gang og som er glad i å jobbe med mennesker.

Stillingen inngår i et team og er en del av virksomhetsområdet Økonomi- og fellestjenester i Norges idrettsforbund. Stillingen rapporterer til Driftsleder for Idrettens Hus, Ullevaal stadion. Stillingen kan godt kombineres med studier, og vil være en del av en turnusordning hvor man jobber 2-3 dager i uken. Arbeidstiden vil være i tidsrommet mellom 08:00 og 16:00. Det vil være nødvendig at man kan stille opp ekstra i ferier og ved behov.

Det er ønskelig med snarlig oppstart og søknader behandles fortløpende. Søknadsfrist: 21. mai 2023

Link til annonse: https://www.idrettsforbundet.no/om-nif/ledige-stillinger/?rmpage=job&rmjob=180&rmlang=NO