Sportssjef i Øvrevoll Hosle Bandy

Nyopprettet stilling som vil kunne kombineres med studier

Øvrevoll Hosle er et av Norges største idrettslag, med om lag 3000 medlemmer og 8 idretter. Øvrevoll Hosle Bandy ble i 2022 rangert som Norges største bandyklubb målt i antall medlemmer. Klubben fikk i fjor et eget nytt kunstisanlegg og rykket samtidig opp i eliteserien med sitt seniorlag menn. Forrige sesong startet vi også en dedikert satsing på bandy for jenter, og bandyklubben står i dag foran en spennende periode med store muligheter for sportslig utvikling av klubben.

Øvrevoll Hosle Bandy søker en engasjert og dedikert sportssjef som vil være med på å forme fremtiden for bandy i klubben. Som sportssjef vil du jobbe tett sammen med bandystyret for å drive utviklingen av bandyaktivitetene i klubben, fra trening og spillutvikling til arrangementer og talentutvikling. Vi ser etter en motivert person som er lidenskapelig opptatt av lagidrett, og som har en visjon for hvordan klubben kan nå nye høyder.

Arbeidsoppgaver

Som sportssjef vil dine ansvarsområder omfatte:

Trenerteam:

Du vil ha overordnet ansvar for rekruttering, oppfølging og utvikling av trenere på alle nivåer i klubben. Dette innebærer å sikre høy faglig kvalitet i treningene, samt å skape et inspirerende og inkluderende treningsmiljø. Du vil ha ansvar for ØHIL Bandys sportsplan.

Spillerutvikling:

Du vil være ansvarlig for å utvikle spillernes ferdigheter og talent, samt å følge opp deres progresjon. Dette inkluderer å identifisere og støtte talenter som har potensial til å nå toppnivå i sporten.

Arrangementer:

Du vil bidra til planlegging og gjennomføring av ulike arrangementer i klubben, inkludert turneringer, ØHIL Bandyakademi, kamper og sosiale aktiviteter. Målet er å skape en positiv og engasjerende atmosfære for både spillere og supportere.

Samarbeid med styret:

Du vil jobbe nært med bandystyret for å utvikle strategier og mål for den sportslige satsingen. Din innsikt og ditt engasjement vil være avgjørende for klubbens måloppnåelse.

Kvalifikasjoner

Vi søker en person med følgende kvalifikasjoner:

  • Erfaring som trener eller leder innenfor bandy eller annen idrett
  • Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner
  • Evne til å motivere og inspirere både spillere og trenere
  • Organisatorisk kompetanse og evne til å håndtere flere oppgaver samtidig
  • Lidenskap for utvikling av unge talenter og interesse for å skape et positivt miljø i klubben

Vi tilbyr

  • En sentral rolle i utviklingen av bandyaktivitetene i en voksende klubb
  • Muligheten til å jobbe tett med engasjerte spillere, trenere, styremedlemmer og klubbens administrasjon
  • Utviklingsmuligheter innenfor sportslig ledelse og idrettsadministrasjon

Dette er en nyopprettet stilling, og den rette kandidaten vil få store muligheter til å forme stillingen selv.

Studenter med utdannelse fra NIH eller tilsvarende oppfordres til å søke da stillingen vil kunne kombineres med studier.

Ansettelsesforhold

Søknadsfrist: Snarest
Stillingsprosent: 50-100%
Ansettelsesforhold: Engasjement, med mulighet for fast ansettelse
Stillingen rapporterer til Bandystyret, og er personalmessig under Daglig leder for Øvrevoll Hosle IL.
Arbeidssted: Hybrid stilling med mulighet for hjemmekontor. Øvrevoll Hosle IL har egne kontorlokaler med firmaadresse: Bispeveien 69, 1362 Hosle.

Kontaktinformasjon

For spørsmål eller søknad, kontakt Styreleder Andreas W. Hertzenberg på ohil.bandy@gmail.com, mob 415 22 405.

Øvrevoll Hosle IL er dedikert til mangfold og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av kjønn, alder, funksjonsevne eller bakgrunn.