Resepsjonist Tåsen Fysioterapi og Trening

Ønsker du å jobbe i et spennende tverrfaglig miljø med fysioterapeuter, manuellterapeuter, psykolog, klinisk ernæringsfysiolog og personlig trenere?

Om Ullevål og Tåsen Fysioterapi og trening

Ullevål og Tåsen Fysioterapi og Trening AS er et trenings- og behandlingssenter med et variert tilbud til store deler av Oslo sin befolkning. Vår styrke er erfaring, bred kompetanse og et faglig godt sammensatt team.

Stillingsbeskrivelse

Vi søker resepsjonist/treningsinstruktør til en 12 % stilling (med muligheter for mer). Stillingen er i hovedsak knyttet til å betjene resepsjonen for klinikk og treningssenter, samt veiledning av treningsmedlemmer gjennom gruppetimer. Det er en fordel om du har erfaring med gruppetimer i sal, men ikke et krav (aerobic/styrke/pilates). Stillingen inkluderer en fast kveld i uken, samt en helg (fredag og lørdag) i måneden. Det er ønskelig at du kan jobbe i ferier og kan vikariere dagtid ved behov.

Dine arbeidsoppgaver

  • Betjene resepsjonen for klinikk og treningssenter
  • Mottak av kunder/pasienter
  • Veiledning/oppfølging av treningsmedlemmer
  • Holde gruppetimer
  • Skape et hyggelig, aktivt og faglig bra treningsmiljø
  • Holde orden i treningsområdene og fellesområdene.

Vi søker deg som er:

Serviceinnstilt, positiv, strukturert, fleksibel og faglig interessert. Det er en fordel om du har erfaring med gruppetimer og/eller interesse for å utvikle deg innenfor dette.


Din utdanning/erfaring:

Helse- og/eller idrettsfaglig bakgrunn.


Oppstart fast stilling 7.august 2023.
Med muligheter for oppstart fortløpende som tilkallingsvikar.


Søknad/CV sendes: mette.karlsen@ullevaltasen.no