Ready søker trener til Friidrett med oppstart i August 2021.

Ready friidrett søker ny trener til 2 økter i uken for ungdomsgruppen. Du vil være hovedtrener og har med deg en trener som har vært med oss i ett års tid. Oppstart i August (etter skolestart).

Løpegruppen har inntil 3 økter per uke, og gjennomfører store deler av aktiviteten på Bislett Stadion og NIH/Sognsvann.  Gruppen består i dag av 12 utøvere, alle ungdommer (13-19 år). De trener i hovedsak mot mellomdistanseløing og sprint, og under nåværende trener har de hatt mye moro og god utvikling. Videre trenes det også på lengde og hekkeløp. Kompetanse i disse øvelsene er derfor et pluss. 

Vi ser etter en person med entusiasme og interesse for trenerrollen og friidrett. Dette er noe vi erfarer at gi våre utøvere trivsel og dermed utvikling. Struktur, grundighet, ydmykhet, samt å være tillitsfull er andre kjennetegn på en Readytrener.

Ready`s verdier: Idrettsgleder – Mestring – Inkludering

Visjon: Idrettsglede og mestring for flest mulig, lengst mulig.

Deltidsstilling basert på timer og lønn etter avtale.

Send inn søknad og CV til aleksander@ready.no, eller ta kontakt på 48400554 dersom du lurer på noe mer. Søknadene behandles løpende.

Om klubben:
Idrettsforeningen Ready er en fleridrettsklubb stiftet i 1907, med fire store avdelinger (fotball, bandy, alpint og friidrett) som i hovedsak aktiviserer barn og ungdom, men med elitesatsing også for seniorer i tre av disse. I tillegg arrangerer klubben ett av Norges mest kjente terrengløp, «Råskinnet», og har en veterangruppe og en avdeling for veteraner som går turrenn (langrenn). Det totale medlemstall er over 2.300. Klubben driver ut fra «Gressbanen»-anlegget i Stasjonsveien 24, Oslo, hvor den har sitt eget klubbhus og driftsansvar for to kunstgressbaner og tre ballbinger. Begge hovedbanene islegges om vinteren, og klubben driver disse med egen ansatt banemester.