Ready fotball søker trenere

Vi ønsker flere entusiastiske og utviklingsorienterte trenere til våre ungdomslag og vårt akademi. Vi gjør det vi kan for at trenere skal jobbe på lag som er riktige for seg og at spillergrupper får trenere som er riktig for seg. For rett person og ved ønske kan treneren få flere roller i klubben som totalt sett kan gi en meget god deltidsinntekt og en allsidig skolering som trener.

Hva kan vi tilby trenerne?

 

Som en del av vårt trenerutviklingsprogram tilbyr vi trenersamtaler og oppfølging på felt av våre trenerveiledere. Vi gjennomfører også interne og eksterne trenerforum, samt et ukentlig åpent trenermøte. Ready har en årlig tradisjon for å delta med så mange som mulig på Cupfinaleseminaret, og dekker deltakelse både her og på andre relevante kurs for Ready-trenere. Vi har også en permanent videoløsning (Spiideo) som gjør det enkelt å filme kamper og treninger til analyse og utvikling for trenerne.

 

Hva ser vi etter?

 

Vi ser etter trenere som brenner for fotballtrenerrollen og som er opptatt av egenutvikling og utvikling hos andre. Struktur, grundighet, ydmykhet, samt å være tillitsfull er andre kjennetegn på en Readytrener. Dersom man personlighetsmessig har disse egenskapene, vil Readys trenerutviklingsprogram hjelpe ambisiøse trenere til å få rikelig med faglig påfyll. 

 

Om Ready fotball

Ready holder til på Gressbanen, et idrettsanlegg nederst i Holmenkollen, mellom Slemdal og Røa og har ca. 1300 fotballspillere.

Ready har hele syv heltidsansatte trenere, samt tjue deltidstrenere. Vi har de seneste årene utviklet flere trenere til toppfotballen (2.div og høyere) gjennom vårt svært gode trenerutviklingsprogram. Bare de siste årene har vi eksportert ansatte til Fredrikstad (1.div), Fyllingsdalen (2.div) Indre Østland fotballkrets Strømmen IF (1.div) og NFF. Vi har et yrende utviklingsmiljø for våre trenere hvor alle er lidenskapelig opptatt av å utvikle seg selv og de andre trenerne rundt seg. Våre trenere har spillerbakgrunn og/eller akademisk utdannelse fra NIH og alle våre ansatte er mellom 19 og 35 år gamle noe som skaper et svært spennende arbeidsmiljø.

Søknad sendes til are@ready.no