Ready Fotball søker trenere

Ready Fotball holder til på Gressbanen, et idrettsanlegg nederst i Holmenkollen, mellom Slemdal og Røa og har ca 1100 fotballspillere.

Sterkt trenermiljø
Ready har hele seks heltidsansatte trenere, samt tyve deltidstrenere. Vi har de seneste årene utviklet flere trenere til toppfotballen (2.div og høyere) gjennom vårt svært gode trenerutviklingsprogram. Bare de siste årene har vi eksportert to av våre trenere til Fredrikstad (1.div) og Fyllingsdalen (2.div). Vi har et yrende utviklingsmiljø for våre trenere hvor alle er lidenskapelig opptatt av å utvikle seg selv og de andre trenerne rundt seg. Våre trenere har toppspillerbakgrunn og/eller akademisk utdannelse fra NIH og alle våre ansatte er mellom 20 og 32 år gamle noe som skaper et svært spennende arbeidsmiljø.

Lagstrener for ungdomsfotballag
Vi ønsker flere entusiastiske og utviklingsorienterte trenere til våre ungdomslag. Vi gjør det vi kan for at trenere skal jobbe på lag som er riktige for seg og at spillergrupper får trenere som er riktig for seg. For rett person og ved ønske kan treneren få flere roller i klubben som totalt sett kan gi en meget god deltidsinntekt og en allsidig skolering som trener.

Tydelig klubbledelse
Ready er svært tydelige på hvordan vi ønsker å drive klubben. Vi har en innarbeidet og godt forankret Sportsplan og klubbhåndbok slik at alle klubbens trenere driver sine lag etter samme filosofi. Ready har bare det siste året blitt godt lagt merke til av både krets, forbund og trenerforeningen for sitt utviklingsfokus blant både trenere og spillere. Ready ble i 2015 utnevnt til NFF Kvalitetsklubb som første klubb i Oslo Fotballkrets med dette stempelet. Vi ble også kåret til Årets Idrettslag i 2015 av Idrettskretsen. I tillegg til å drive ferdighetsutvikling har vi også et stort fokus på å utvikle de menneskelige ferdighetene til våre medlemmer gjennom tydelige regler for orden og oppførsel.

Hva ser vi etter?
Entusiasme og interesse for fotballtrenerrollen er noe vi har erfart gir spillerne våre trivsel og dermed utvikling. Struktur, grundighet, ydmykhet, faglig dyktighet samt å være tillitsfull er andre kjennetegn på en Readytrener. Dersom man personlighetsmessig har disse egenskapene, vil Readys trenerutviklingsprogram hjelpe ambisiøse trenere til å få rikelig med faglig påfyll.  

Ta kontakt med sportssjef Ulrik Christoffer Børresen på ulrik@ready.no eller 48135125 hvis dette høres interessant ut.