Ready fotball søker ansatt i 100% stilling

Ready Fotball holder til på Gressbanen, et idrettsanlegg nederst i Holmenkollen, mellom Slemdal og Røa og har ca. 1300 fotballspillere.

Tydelig klubbledelse
Ready er svært tydelige på hvordan vi ønsker å drive klubben. Med utgangspunkt i en godt innarbeidet og forankret Sportsplan og Klubbhåndbok sikrer vi oss at alle trenere i klubben jobber i samme retning. Ready har bare de siste årene blitt godt lagt merke til av både krets, forbund og trenerforeningen for sitt utviklingsfokus blant både ledere, trenere og spillere. Ready ble i 2015 utnevnt til NFF Kvalitetsklubb som første klubb i Oslo Fotballkrets med dette stempelet. Vi ble også kåret til Årets Idrettslag i 2015 av Idrettskretsen og er også foregangsklubb i Oslo. I tillegg til å drive spillerutvikling har vi også et stort fokus på å utvikle de menneskelige ferdighetene til våre medlemmer gjennom tydelige retningslinjer for orden og oppførsel, samt at vi har verditemaer for alle økter.

Sterkt trenermiljø
Ready har hele seks heltidsansatte ledere, samt tjue deltidstrenere. Vi har de seneste årene bidratt til å utvikle flere trenere og ledere som nå jobber i toppfotballen (2.div og høyere) gjennom vårt svært gode trenerutviklingsprogram. Bare de siste årene har vi eksportert ansatte til Fredrikstad, Fyllingsdalen, Indre Østland fotballkrets, Strømmen IF og NFF. Vi har et yrende utviklingsmiljø for våre trenere hvor alle er lidenskapelig opptatt av å utvikle seg selv og de andre trenerne rundt seg. Våre trenere har spillerbakgrunn og/eller akademisk utdannelse fra NIH og alle våre ansatte er mellom 19 og 35 år gamle noe som skaper et svært spennende arbeidsmiljø.

Hva ser vi etter?
Vi ser etter en person som ønsker å utvikle seg selv som trener og leder, og som ønsker å være med på å skape Norges beste utviklingsklubb. Vi er en nærmiljøklubb som har som hovedoppgave å utvikle mennesker, fotballspillere, trenere og ledere. I en 100% stilling vil du være en del av den sportslige ledelsen i klubben. Vi er opptatt av å finne oppgaver som passer til personen. Aktuelle oppgaver nå vil være Årgangsleder og trener Gutter 14, Årgangsleder for barneårgang + utviklingsoppgaver i klubben.

Kvalifikasjoner
Vi vektlegger personlig egnethet svært høyt, men to av punktene nedenfor bør være oppfylt for at du skal vurderes som søker:
- Bachelorgrad eller høyere innenfor idrettspedagogiske fag
- UEFA B-lisens eller høyere
- FLK 3 eller høyere
- Relevant erfaring innenfor fotball

Ta kontakt med sportssjef Daniel Folkøy på daniel@ready.no eller 95909707 hvis dette høres riktig ut for deg.

«Erfaringen min fra Ready er at de er veldig opptatt av trener- og personlig utvikling, noe som er svært viktig for meg. Jeg bruker fortsatt personer i klubben som sparringpartnere.»

Øyvind Helle Meling, Analyseansvarlig Stabæk menn A-lag og rekrutt.

«Ready er en god utviklingsklubb som hjelper alle trenere til å utvikle seg gjennom et godt trenerutviklingsprogram. Det er en god struktur i klubben og Ready gir tett oppfølging hele tiden. Dette har løftet meg som trener og leder.»

Kristian Bjørgan, Trenerstudent ved NIH