Rælingen HK trenger håndballtrenere

Vi trenger i hovedsak 3 trenere. Rælingen Håndballklubb Rælingen HK har lange tradisjoner som en samlende arena for spillerutvikling og elitesatsing for jenter på Romerike. Klubben har prestert både påjunior- og seniornivå.

Hovedtrener til J15:

J15 er et sammenslåttlag av J2007 og J2008. De har to lag i serien: J15 nivå 1 og J15 nivå 2. De trener sammen som en gruppe, og det er uttak til kamp. Vi trenger en hovedtrener som kan være med begge lag på kamper. Vi håper å få tak i en trener som vil være med på et prosjekt, og dermed forberede spillerne og bygge et godt lag til Bring som er sesongen etter. De trener 3 ganger i uken + styrke. Vi har keepertrener

1 gang i uken, og en som styrer styrkeøkten. Lønn etter avtale.

 

 

Hovedtrener til G12/13:

Disse guttene har hatt foreldretrenere hele tiden. Nå er det tid for en ekstern trener. De er utrolig god med ball, og mange spiller også fotball. Dersom vi ikke klarer å få et godt håndballtilbud til de neste år, er vi redd for å miste de. De skal spille G12, nivå 1 og G13, nivå 2 neste sesong. De trener 3 ganger i uken. Lønn etter avtale.

 

Vi ønsker engasjerte trenere som har trenerutdanning og håndballerfaring. Og som ønsker å utvikle seg videre som trener.

De kan ta kontakt med meg, hvis de er interessert

--

Mvh

Hanne Nilsen Morlandstø

Daglig leder Rælingen Håndballklubb

Mobil: 474 19 838

Mail: daglig-leder@rhk.info