VIL DU BLI AKTIVITETSKONTAKT?

Fagsenteret i Gamle Oslo gir tjenester til barn og unge med nedsatt funksjonsevne. Avdeling Villa Habibi fritid og avlastning har ansvar for rekruttering og oppfølging av aktivitetskontakter og individuelle avlastere.

Vi har nå et stort behov for aktivitetskontakter til jenter og gutter i alderen 6-17 år. Arbeidstiden vil være ca. 12-16 timer i mnd. Vi er på jakt etter deg som har en interesse for f.eks. svømming, klatring, musikk, ballsport, historie, gaming, kino, dans, ski, kreative fag, friluftsliv, skating etc.

Som aktivitetskontakt må du være oppriktig engasjert i å hjelpe andre mennesker, kunne jobbe selvstendig, ta ansvar, være tålmodig og stabil. Du må være over 18 år og ha plettfri vandel. Man blir ikke ansatt i bydelen, men får en oppdragskontrakt på et fast antall timer i måneden, mot en gitt timelønn og en utgiftsdekning på en bestemt sum. 

Grunnet sammensetningen av barn og unge akkurat nå, så søkes det spesielt etter menn som ønsker å jobbe som aktivitetskontakt.

Personlig egnethet og matching er viktig i tjenesten, og du må også se for deg at du kan jobbe i minimum ett år fremover i tid. Juli måned er oppdragsfri måned.

Send en mail med søknad og CV om du tenker dette kan være noe for deg. Om du har spørsmål om stillingen ta gjerne kontakt.

Ta kontakt for mer informasjon:

Marthe Johanne Wikran

Fagkonsulent, Villa Habibi fritid og avlastning, Fagsenteret

Mail: marthe.johanne.wikran@bgo.oslo.kommune.no   

Tlf: 90198963