Ønsker du å jobbe som personlig trener?

Studio Jobbsprek avdeling Aker brygge og Økern Portal søkere deg med PT studie, Bachelor grad eller Master grad fra NIH.

Studio Jobbsprek består av to treningssentre rettet mot forskjellige kundesegmenter. Treningssenteret på Økern Portal er et familiesenter med gruppetilbud og egentrening for barn, ungdom, voksne og seniorer. Aker brygge avdelingen er todelt med egen VIP avdeling hvor medlemmene har egne skap med treningsutstyr (treningstøy, vektløftersko, løpesko og hygieprodukt). I den andre avdelingen på Aker brygge tilbys egentrening, gruppetrening og bedriftstrening. På begge treningssentrene tilbys personlig trening, massasje og behandling (fysioterapi og osteopati). 

Hos oss vektlegger vi å skape en hyggelig atmosfære av engasjerte medarbeidere med relevant utdanning. Vi har et stort fokus på rene, tilrettelagte og freshe lokaler og utstyr for at alle skal få den ultimate treningsopplevelsen. Det aller viktigste er uansett kulturen og menneskene som jobber hos oss, og de positive endingene som blir skapt i møte mellom kundene og våre medarbeidere! Vårt slagord "Vi bryr oss, vi ser deg". Vi jobber hver dag hardt for å leve opp til denne viktige signaturen.

Vi håper at du kan være nysgjerrig på å bli bedre kjent med oss, og vi ser frem til å høre fra deg med idrettsfaglig bakgrunn!

For mer informasjon se:

www.studiojobbsprekokern.no

www.studiojobbsprek.no

Send din søknad og CV til hildelin@studiojobbsprek.no