Norway Cup søker praktikanter for 2020

Norway Cup er verdens største fotballturnering for barn og unge. Nesten 30.000 deltar på turneringen og Norway Cup sørger derfor blant annet for bespisning i verdens største restaurant med 18.000 middager hver dag. En time servering her tilsvarer hva en familie på fire spiser gjennom to år!

Norway Cup er også en av Oslos største arena for kultur og underholdning og har et antall salgsboder, tivoli, funpark og ikke minst en profesjonell scene som brukes til TV, konserter og annen underholdning. Mye som omhandler Norway Cup blir fort veldig store tall, og for å få alt til å gå på skinner trenger vi dyktige folk i alle ledd.

Vi søker derfor etter 2 praktikanter med fokus på planlegging og gjennomføring av deler av Norway Cup. Rette vedkommende har eller er på vei til å utdanne seg innen sports-management, kulturledelse eller lignende fagretning. Du er handlekraftig, har sans for effektivitet og liker at ting skjer rundt deg. For deg er service-først en selvfølgelighet og du møter henvendelser med et smil. Utfordringer er for deg ting som bare kan ta litt lenger tid. Innstillingen er at ingenting er umulig.

Du vil delta i forberedelser og gjennomføringen av Norway Cup. Det betyr at det er ønskelig at du har noen få timer i uken tilgjengelig i perioden etter påske til slutten av juli, og selvfølgelig ved full deltakelse under Norway Cup i uke 31.

Ved å være en del av Norway Cup vil du få innsyn og erfaring hvordan det er å gjennomføre et stort arrangement. Du vil i utgangspunktet bli tildelt et område eller prosjekt du skal følge fra start til mål. Det kan for eksempel være å jobbe med dommer avdelingen, sponsorer, eliteturneringen eller fotballkampene. Det er mye logistikk rundt en turnering av denne størrelsen og alt skal samkjøres og planlegges. Hvor mange baller trenger banene, vann til deltakere, telt til dommere og infocrew, og mye, mye mer. Oppgavene er mange og allsidige. Du vil hele veien jobbe tett med administrasjonen i Norway Cup.

Vi ser det naturlig at du har ønske om å utvikle egen kompetanse og at vi sammen har felles interesse i å utvikle Norway Cup. Du må ha sans for detaljene i det store bildet og evne holde hodet kaldt når det blåser opp til liten storm. Vi skal dele erfaringer, du vil ha mye frihet under ansvar og vil fort oppfattes som spydspiss innen ditt ansvarsområde. Vi er seriøse og ansvarlige i vår utførelse, men vi kan også love mye gøy!

Høres det interessant ut å bidra til verdens største fotballfest, ber vi om at du tar kontakt snarest mulig.