NITTEDAL Fotball G14 søker trener/ hjelpetrener

2006-årgangen i Nittedal består av 25 gutter med to lag i hhv 2. og 3.divisjon. Vi søker en trener som er interessert i gradvis å ta over laget gjennom sesongen og ta fullt ansvar neste sesong.

Spillergruppa består av spillere som er allsidige og deltar på andre aktiviteter som ski, skiskyting etc, og flere er på sone 1 og sone 2-nivå. Stort sett trenes det to-tre ganger i uka året rundt.

Vi er pr nå tre foreldretrenere som har trent laget i en årrekke – alle interessert og engasjert og med lang fotballbakgrunn og –erfaring. Likevel tror vi det er lurt å starte innfasingen av «friskt blod» i teamet.

Vi ser for oss en person med fotballerfaring, som er glad i å jobbe med ungdom og er en tydelig voksenperson. Du brenner for å utvikle spillere, både de som er langt fremme og de som henger litt etter. Samhold i laget er viktig, og vi er ikke en gruppe som har råd til å miste spillere pga benkesliting.

Kampene spilles rundt omkring på Romerike og er stort sett innen en halvtimes kjøring fra Oslo.

Som trener i NIL Fotball får du betalt etter avtale og får dekket trenerkurs i regi av kretsen.

NB! NIL Fotball har et ønske om å komme i kontakt med potensielle trenere på generell basis. Ta gjerne kontakt med undertegnede på mail giertvdl@gmail.com