Ønsker du en meningsfylt jobb på NIH?

Hvert år drukner nærmere 100 personer og 50 % av norske 4. klassinger er ikke svømmedyktige. Du kan være med å gjøre en forskjell!

Vi har et meget godt omdømme og tilbyr svømmekurs gjennom hele året. Det er stor pågang til våre kurs, som beviser den samfunnsviktige betydningen av det vi gjør. 

Vi arrangerer svømmekurs for barn fra 5 år til voksne. De fleste er i alderen 5-9 år. Vi tilbyr ni ulike kursnivåer, fra de som ikke er komfortable i vannet, til de som ønsker å utvikle sin svømmeteknikk og allsidighet i vann.

Vi søker instruktører som liker å jobbe med barn

  • Instruktør kick-off torsdag 20. august fra kl. 16.00-20.00. o Dette er en uforpliktende kick-off samling hvor du som er nysgjerrig på om dette kan være noe for deg er velkommen til å delta, uten forpliktelser. Her vil vi gjennomgå oppbygningen av NIH Svømmeskole og du vil få muligheten til å bli kjent med våre instruktører.
  • Høstkurs runde I begynner tirsdag 25. og torsdag 27. august
  • Kursrunden går over 8 ganger med pause i uke 40 o Hvert kurs går en gang i uken fra kl. 16:15-20.00 eller (kl. 17.00-20.00) o Et kurs varier i 40 min og det er 10 min pause mellom kursene
  • Du kan jobbe bare tirsdager eller torsdager, begge dager eller som vikar
  • Det vil også være mulig å arbeide videre gjennom studieåret

Det er ønskelig at du har svømmeerfaring, men det viktigste er at du har jobbet med barn og trives med det. Vi vil gi deg nødvendig opplæring. Gode lønnsbetingelser etter kvalifikasjoner og alder.

Hvis du er interessert, send en søknad med cv til svommeskole@nih.no
Søknadsfrist snarest. 

For mer informasjon, se: nih.no – Verktøy og tjenester – Tjenester – NIH Svømmeskole 

Vennlig hilsen Bjørn Harald Olstad – faglig ansvarlig, NIH Svømmeskole Josephine Alexandrian – administrativ ansvarlig og hovedinstruktør, NIH Svømmeskole