Lyst på praksis som trener? Liker du å jobbe med barn?

Monolitten IL tilbyr allidrett på Skøyen skole og Majorstuen skole. Denne idrettskolen er en basistrening for de minste barna med fokus på å lære gleden av fysisk aktivitet. Monolitten IL ønsker å tilby de minste barna fysiske utfordringer som kan danne et godt grunnlag for andre aktiviteter. Det viktigste er at barna skal ha det gøy og trives med å bevege seg.

For Skøyen skole:
Allidrett på onsdager kl.14-15 er et tilbud til 1. trinn og vektlegger allsidig bevegelse i et lekpreget miljø. Barna utfolder seg med akrobatikk, bevegelighet og diverse leker og ballspill som utfordrer kroppen og styrker motorikken.
Allidrett på onsdager kl.15-16 er for 2. trinn og fokuserer også på allsidig bevegelse i et lekpreget miljø. Barna utfolder seg med akrobatikk, bevegelighet og diverse leker og ballspill som utfordrer kroppen og styrker motorikken.
For Majorstuen skole:
Allidrett etter uke 40; 1. og 2. trinn tirsdager og 2.-3. trinn onsdager ca 14-16.
Vi trenger trenere til denne sesongen, og har god erfaring med studenter som får praksis hos oss – og samtidig tjener litt ekstra.
Vi starter opp onsdag 1. september og holder på til medio mai. Treningen følger skoleåret, dvs. ingen trening i høst-/jul-/vinter-/påskeferien. Barna bør ha på klær som er gode å bevege seg i og gjerne innesko med lys såle.
Ta kontakt med Marius Sommer om dette høres interessant ut!
Marius Sommer, ansvarlig allidrett (90116936 allidrett@MonolittenIL.no)
Webside; www.monolittenIL.no/allidrett