Lørenskog idrettsforening (LIF) søker hovedtrener kvinner senior

Laget består av en gjeng unge jenter som til neste år kommer til å spille 4.divisjon i Akershus

Lørenskog IF er en av Norges største fotballklubber med 1200 aktive fotballspillere. Vi er en kvalitetsklubb nivå 2 og sertifisert som Rent IL gjennom Antidoping Norge. 

LIF sin målsetning er at vi skal ha et levende fotballmiljø, hvor aktiviteten skal preges av trygghet, trivsel, glede, utfordringer og mestring, for spillerne våre så vel som trenere. Alle som ønsker å spille fotball i Lørenskog idrettsforening skal føle at de er velkomne og en del av felleskapet.

Vi holder til på Rolvsrud Stadion, som er et samlingspunkt i nærmiljøet, og hvor mennesker møtes også utenfor oppsatte treninger og kamper. Vi bygger i disse dager helt nytt stadion med topp moderne fasiliteter. Ny bane sto ferdig våren 2022. Nytt tribune- og garderobeanlegg, samt nytt klubbhus er planlagt ferdig våren 2024. Når vi er ferdig vil Rolvsrud stadion fremstå som et nytt og morderne breddeanlegg.

LIF søker hovedtrener til kvinner senior

Laget består av en gjeng med unge jenter som til neste år kommer til å spille 4.divisjon i Akershus. Dette er første året siden 2016 vi har en treningsgruppe for senior kvinner 11er, og vi ønsker å etablere en solid og god treningsgruppe som etter hvert kan klatre oppover i seriesystemet. Lørenskog fotball ønsker å satse på jentene og vil derfor gi damelaget gode treningstider, treningsfasiliteter og gode trenere.

LIF er på jakt etter trenere som ønsker å:
  • Bidra til utvikling av spillere både på og utenfor fotballbanen
  • Bidra til utvikling av klubben som helhet
  • Bidra til å være en positiv innflytelse i nærmiljøet
Vi tilbyr:
  • Lønn etter avtale
  • Trenerkurs
  • Egenutvikling gjennom oppfølging av klubben.

Les mer om klubben på LIF sine nettsider

 
Henvendelse sendes til:


Sportssjef jenter

Maren Lihagen

Epost: maren@lorenskogif.no

Telefon: +47 95037133