Linje 5 håndball søker trenere.

Linje 5 holder til på Linderud i starten av Groruddalen, like ved Linderud T-banestopp. Linje 5 er en av de håndballklubbene som vokser raskest i Oslo og vi har spillere fra hele Oslos østkant. Vi har som mål å kunne gi ett godt håndballtilbud til alle i Groruddalen, med gode trenere og ett godt sportslig opplegg. Selv om håndball er vårt hovedfokus, har vi også ett stort sosialt fokus der alle skal få være med uavhengig av økonomi. De siste årene har vi vokst ekstremt, og vi klarer ikke lengre å rekruttere nok trenere internt

Vi søker følgende:

 

Hovedtrener G13: En svært ivrig treningsgruppe på rundt 15 stk som spiller på nivå 1 og nivå 2. Ett godt lag med høye ambisjoner, og gode basisferdigheter. De har en engasjert foreldregruppe, og ett bra team rundt laget.

 

Trener G15: Ca 20 gutter som er ivrige og har ambisjoner. Ett lag på nivå 1 og ett lag på nivå 2. De har en ung trener(20år) som har trenerambisjoner, så her vil man jobbe i team med han. De satser på Bring til sesongen 23/24. Engasjert foreldregruppe.

 

Hovedtrener J12/J13: Spiller nivå 3 i både J12 og J13 serien. En herlig gjeng med jenter fra ulike steder i Groruddalen. De har lyst å utvikle seg videre som håndballspillere og vi søker derfor en trener som er god på individuell teknikk og basisferdigheter.

 

Trener J14: J14 er en ivrig gjeng som spiller på nivå 2. Her er det mye potensiale, og vår hovedtrener skulle gjerne hatt med seg en til for å kunne tilby de ett enda bedre sportslig opplegg. 

 

Superlinja: Superlinja er vårt nyoppstartede TH-lag. Det er et tilrettelagt tilbud for personer med psykisk utviklingshemming og/eller personer som ikke finner seg til rette på  et ordinært håndballtilbud. Laget skal trene 1 time i uka, og spille kamper i Rema 1000 TH-serien. Vi er ennå i startfasen, så vi skulle gjerne hatt med oss noen som kan hjelpe oss å dra det i gang. Vi må nå ut til spillere og starte opp med treningene så raskt som mulig. Her er det fint å være flere, slik at man kan tilrettelegge godt. 

 

Vårt idrettslag Linderud IL setter i gang flere spennende gratistiltak denne høsten, så her søker vi også personer til allidrett, aliidrett med E-sport, E-sport og eldretrim. 

 

Alle trenerverv lønnes og vi dekker også trenerutdanning dersom det ønskes. 

 

Håper dere kan formidle videre til aktuelle studenter, og dersom noen er interesserte så kan de ta kontakt med meg:

 

Eirin Berg - Sportssjef Linje 5 håndball

936 37 320

sportssjef@linderudil.no