Leder til Allidrett for jenter 13-19 år

Bærums Verk Hauger skal starte allidrett for jenter 13-19 år. Treningene vil foregå i og rundt Rykkinnhallen en gang i uka med oppstart så raskt som mulig. Vi ser etter en person som kan lede dette initiativet, inkludert planlegging av det sportslige tilbudet, markedsføring og gjennomføring av treningene.

Frafallet er stort inn i ungdomsidretten og vi ser at frafallet er aller størst blant jenter med innvandrerbakgrunn. Vi ønsker å legge til rette for et lavterskeltilbud til alle jenter i aldersgruppen for å se om det er interesse for å holde seg aktiv litt lenger i et tilbud med stor variasjon i aktiviteter, lite fokus på konkurranse og lav aktivitetsavgift.

Prosjektet har mottatt inkluderingsmidler fra Akershus idrettskrets og vi kan derfor prøve ut dette tilbudet uten at det vil koste noe for deltagerne.

Fanger dette din interesse kan du ta kontakt med Daglig leder, Magne Myrmo, i BVH på mobil 9769050 eller epost magne@bvhif.no så raskt som mulig.

Bærums Verk Hauger er et fleridrettslag i vestre Bærum med rundt 2000 medlemmer. Vi har bordtennis, cheerleading, amerikansk fotball, fotball, innebandy, langrenn og allidrett for de yngste barna.