Korsvoll Håndball søker trenere til barne- og ungdomslag fra høsten 2019

Vi er først og fremst ute etter hovedtrenere som kan ta hovedansvaret for treningene og det sportslige opplegget for noen av våre lag i 12-14 årsalderen, men det kan også være aktuelt å styrke noen av trenergruppene med en ny trener uten at denne tar rollen som hovedtrener. Korsvoll håndball har treningstid i Kringsjåhallen, som er vår hjemmebane, i Nydalen og på NIH.

Det vil være en fordel med trenererfaring fra før, men du kan også være aktuell dersom du har spilt eller spiller håndball og er i gang med et trenerstudium eller lignende. Du må være motivert for å jobbe med ungdommer for å utvikle både individuelle ferdigheter og det kollektive spillet og å være med å bidra til et godt miljø i årgangen på tvers av lag og nivå i seriespill. Evne til samarbeid med eldre ungdommer og foreldre som er med som trenere og lagledere er også viktig.

 

For mer informasjon om de aktuelle årgangene se http://www.korsvollil.no/blog/post/143666/korsvoll-il-handball-soker-trenere-til-barne--og-ungdomshandballen-for-sesongen-20192020

 

Spørsmål om stillingene kan rettes til Anne-Lise Hektoen på mobil 93067170 eller pr. mail til korsvollil@ronhandball.no